Papf Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Czy mógłby ktoś opisać procedurę aktualizacji modułu bluetooth? Jako, że Clip doszedł w końcu to postanowiłem zaktualizować gdyż czasem jest zerwanie czy problem z połączeniem. Z góry dzięki dla każdego kto się podzieli wiedzą Edytowane 7 Lutego 2018 przez Papf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 No ja mam wersję 84.15 i przydała by się aktualizacja. W ASO w Kaliszu chcą 150 zł i postarają się zrobić, czyli drogo i pewności nie mam. Mam pytanko czy ktoś zna kogoś co robi to w okolicach Kalisza, może być też Gostyń czy też Poznań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajfasz Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Dzisiaj byłem zmuszony zaktualizować mój soft radia w ASO bo nie jest to takie proste i samo posiadanie Clipa nie wystarczy. Miałem 84.15 a teraz mam chyba 91.15. Zapłaciłem w Gliwicach 150 zł ale przy okazji wyłączyli mi moduł szwedzki świateł. W ogóle to były problemy - po wgraniu nowego softu radio całkiem padło i dopiero to jakoś ratowali i uratowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Konfig się wysypał w radiu po aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasgda Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 W mojej Megance jest problem z rozmowami bluetooth, dziwne dźwięki się nakładają. Tak samo manetką przy kierownicy, przełączanie stacji radiowych są jakieś randomowe a nie te zapisane. Aktualizacja może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishBB Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 witam, jak sprawdzić wersję oprogramowania radia w Megane III z ekranem nawigacji i Carminat DVD? Niestety w ustawieniach nie mogę nigdzie znaleźć. Nie wiem czy jest sens aktualizować oprogramowanie w ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakunda Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 W dniu 3.08.2014 o 19:09, cinas napisał: Ciężko powiedzieć najlepiej telefon do aso , zapraszam do mnie to za flaszkę się zrobi Odgrzebuje post, ale chciałbym wykonać aktualizację radia, masz może wsad do radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 18 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2023 Odświeżam. Jak się łącze telefonem przez bluetooth to mam trzask w głośnikach i radio się resetuje, na tym koniec, radio z usb bez navii i ekranu. Ktoś coś doradzi ale jakaś aktualizacja potrzebna? Śląsk Katowice i okolice, oczywiście $ ile trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kliwer Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Witam. Czy jest możliwość wykonania aktualizacji z 84.15 do 91.15 poza ASO? Dzwoniłem do kilku ASO w okolicy ale nie wiedzieli o co chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi