Monument22 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witam zakupiłem takie. https://motos.pl/p/951/38652/dywaniki-gumowe-3d-do-renault-megane-iii-2008-2015-megane-renault-dywaniki-samochodowe.html Moje spostrzeżenia . Dywaniki kierowcy jak i pasażera super, spasowane i wygląd na 5. Gorzej z tyłu niestety mogłem by być ciut dłuższe. Przesuwają się podczas korzystania codziennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 odsuń te z tyłu trochę od siedzenia kierowcy i pasażera i będzie ok , niestety odpowiednie rozmiary maja tylko ori dywaniki. sam jestem zainteresowany zakupem takich jak powyżej na zdjęciach chyba najładniejsze w tej cenie i praktyczne bo wysoki rant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Refild napisał: niestety odpowiednie rozmiary maja tylko ori dywaniki. nie, nie mają. w kombii jest więcej miejsca i dywaniki nie pasują Edytowane 25 Lutego 2020 przez deku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monument22 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Według aukcji na jakiej kupiłem powinny pasować. No niestety te tylne są średnie. Ogólnie prezentacja super Materiał hmm twarda guma. Nie jak te zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Na screenie nie widać wszystkich modeli do których "pasuje". Jeżeli jest tam też - nie Grandtour, to nie ma bata, żeby było dopasowane dla Grandtour. Zresztą o czym tu deliberować - sam widzisz, że są za małe. Edytowane 26 Lutego 2020 przez deku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl123 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Dzwoniłem i się pytałem o te Proline 3D i powiedzieli że do kombi tylne będą za krótkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monument22 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 5 godzin temu, deku napisał: Na screenie nie widać wszystkich modeli do których "pasuje". Jeżeli jest tam też - nie Grandtour, to nie ma bata, żeby było dopasowane dla Grandtour. Zresztą o czym tu deliberować - sam widzisz, że są za małe. W rzeczy samej, nie przemyślałem Tego dokładnie. Hmm może zamontuje je na rzepy by się nie przesuwały. Jakieś rozwiązanie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazyl123 Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Jeśli dywaniki Megane 3 na tył kombi są zakrótkie to może kupić (same tylnie) dywaniki od innego samochodu, np. Megane 2 ? Ktoś to praktykował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo52 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Czym się różnią dywaniki do wersji BOSE od normalnych?? Chce kupić ori dywaniki do Megane 3 (bez bose) i na allegro jest tylko do wersji bose. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Może być różnica w dywaniku pasażera drobna, bo w BOSE jest tam subwoofer i podłoga jest podniesiona, ale szczerze w moim byłym BOSE były standardowe dywaniki i pasowało, więc być może to chwyt marketingowy albo kwestia extra loga na dywanikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 odświeże temat chce kupić dywaniki zimowe i mam upatrzone takie https://allegro.pl/oferta/renault-megane-iii-3-dywaniki-samochodowe-gumowe-5639814350 https://allegro.pl/oferta/dywaniki-gumowe-no-77-renault-megane-iii-2008-2015-11618252240?bi_s=ads&bi_m=listing:desktop:query&bi_c=NTIwNmJkMjktYmVjNC00MzY5LWFkMTQtZjNkZTY0NWM2YTFmAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=626924bc-22e8-4404-be5b-a30cbac98411 te pierwsze bardziej estetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Mam Frogum w dwóch innych markach samochodów. Są rewelacyjne i łatwo się wylewa roztopiony śnieg. Nie płowieją z czasem, a je wystarczy tylko umyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Frogum jest OK, ale z wyższej serii https://allegro.pl/oferta/dywaniki-gumowe-3d-do-renault-megane-iii-2008-15-12737216244?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=YjM0ZTAzNDItZWNkNC00NTJiLWE2NjktOWJkMjdhNmZhMjAzAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=da97e937-e733-4a1a-b33c-d02b656ef6ef Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwazero Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 a jakieś max do 150zł polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Widziałem "Proline"(dla mnie nowy wzór) i nie widzę różnicy w materiale, a moje już trochę lat służą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi