Bodziok2 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witam Przymierzam się do zakupu Megane III. Trafiłem już kilka bardzo ciekawych egzemplarzy, ale takie auta schodzą od ręki. Trafiłem na takie cudo: Link do ogłoszenia Może ktoś z użytkowników coś zauważy? Czy może ktoś zweryfikować historię tego auta? Za wszystkie opinie będę wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) W tej cenie i z tego rocznika znajdziesz w komisie dealerskim ładny i dobrze wyposażony egzemplarz, a nie od jakiegoś handlarza. Aha, i najmniejszy realny przebieg przy tym roczniku i dieslu to ok. 100 tys. Edytowane 15 Marca 2015 przez Jottar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Przebieg wyjątkowo mały , średnio poniżej 20 tys /rok i już się komuś to auto znudziło... Brak istotnej fotki, fotela kierowcy, są fotki wszystkich innych foteli, a tego nie ma. Może po VIN-ie da się historię auta sprawdzić gdzieś w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Aha, i najmniejszy realny przebieg przy tym roczniku i dieslu to ok. 100 tys. Tutaj nie do końca się zgodzę. generalnie diesla kupuje się, żeby sporo jeździć ale są także wyjątki. Rodzice oddali w styczniu tego roku do leasingu (skończył się a nie chcieli już dalej tego auta) Astrę 2,0 CDTI automat z października 2011 z przebiegiem 55 tyś. Ktoś by od razu powiedział "kręcony" bo prawie 3,5 roku a taki przebieg a oni po prostu tyle przejechali i oddali. Kupili z dużym silnikiem bo chcieli mieć mocne auto ale tak dużo znowu nie jeździli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xfm2 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 To ja Ci powiem coś lepszego, sam posiadam M3 Coupe 1.9 z potwierdzonym przebiegiem 27 tysięcy. Rocznik uwaga - 2011. Kto mi w to uwierzy? ;) Auto cały tydzień stoi, jeździmy nim tylko w weekendy i to nie wszystkie :) Ktoś zapyta to po co diesel? Było wiele powodów, np: ten silnik jest bardzo przyjemny, dynamiczny, dobrze zbiera się "z dołu", auto ma niespotykany kolor - w skrócie jest po prostu fajne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 @xfm2 bogatemu kto zabroni. A tak na poważnie to przecież można sobie kupić auto dla przyjemności Mój po 2 latach ma ok. 22 tys. bo też mało jeżdżę ale za każdym razem mam z tego frajdę. Na 1000% kolejna bryka będzie coupe. Mam nadzieję, że Renault wypuści niedługo coś ciekawego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xfm2 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 @makgajwer dokładnie o to chodzi, BTW mamy ten sam lakier @Bodziok2 nie będę już spamował. Życzę udanych poszukiwań, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 I ja się dołączę do tezy że jak diesel to nie musi mieć, aż tyle nakręcone (choć ciężko taki trafić). Ja w zeszłym roku kupiłem megankę 2009 r. i miała przejechane 78 000, do końca serwisowana w salonie z potwierdzonym przebiegiem. A nie całe 500 km przed moim zakupem miała wymieniany silnik z powodów z odpalaniem (nie był to nasz krajowy serwis). Czyli przebieg był całkiem minimalny hehe. P.S. A astrę z 2005 r, którą sprzedawałem miała 100 000 (dziewięcioletnie auto!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi