karle2 Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Witam Mam nawigację do 2022 ale gdy jadę przez radar nie informuje mnie , że się zbliżam do fotoradaru jest tylko znak na wyświetlaczu . Przedtem pani ładnie ostrzegała .Co może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Rozumiem, że masz to w opcjach znowu włączone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Pojawiła się nowa wersja mapy 10.55 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_79 Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Potwierdzam - jest 10.55 Live. Udało się pobrać w ramach tego 3-miesięcznego abonamentu za 40 zł (temat sprzed kilku tygodni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawro Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Sprawę czasami rozwiązuje skasowanie nieeuropejskich fotoradarów. Trzeba odpalić TTActivator-1.15 popatrzeć jakie są i kasować pliki na karcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squrcz Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Mam mapę europy wschodniej w wersji 9.80 Na tomtom jest promocja do 30 czerwca na mapę europy w wersji 10.7 z kodem summer 21 ale trzeba dobrać fotoradary. Moje pytanie dotyczy subskrypcji bo podobno trzeba ją anulować. Co to znaczy. "Subskrypcja jest aktywowana bezpośrednio" Czy po anulowaniu subkrypcji i upływie roku od zakupu nie będę miał już tej mapy w wersji 10.7 tylko wróci mi do wersji 9.8? Możecie mi to wyjaśnić na chłopski rozum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Po anulowaniu subskrypcji pozostaje na stałe ostatnia pobrana mapa i fotoradary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta17 Opublikowano 12 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Czy ktoś może mnie poratować navcore 8.843? na karcie, którą dostałem z samochodem jest 8.842, a tomtom home mi nie działa na pc ;/ z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Pojawiła się nowa wersja mapy 10.75 jednak to tylko poprawki map share, 10.75 ma wyjść na dniach. Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Erni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Pojawiła się nowa wersja mapy 10.80, w końcu 50km/h w terenie zabudowanym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuer Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Europe 10.75 na Carminat TomTom uruchamia się z problemami (bardzo dużo restartów) i nie wytycza trasy. Myślałem, że to błąd w mapach. Europe 10.80 tylko się restartuje. Okazuje się że mapy rosną a urządzeniu brakuje pamięci. Trzeba mapy dzielić (pobierać) na raty, Central and Eastern Europe + Western Europe lub Europe zone East + .... + Europe zone West. Długo z tym walczyłem zanim pojąłem o co chodzi bo do logów nie ma dostępu a program nie pokazuje o co mu chodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Wywal fotoradary. Często one dają w kość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuer Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Już dawno przećwiczone. Na "bratnim" forum mapy 10.75 już się nie uruchamiały, pewnie mieli starsze urządzenia i jeszcze mniej pamięci..Trzeba się z tym pogodzić, że mapy rosną a urządzenia nie mają RAM'u z gumy... TomTom Live ma 2x więcej pamięci i tam granica jeszcze długo nie zostanie osiągnięta... Na razie jeżdżę na na PL 10.80 bo mapy niedawno wystawione i serwer przeciążony. Bardzo trudno zakończyć pobieranie, wywala się na weryfikacji i zamykaniu ściągniętego pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 11.05 z Luty 2023r. jest do pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basstek1 Opublikowano 20 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Wiecie może co z najnowszymi meta code do starego carminata? TTactivator już nie aktualizuje tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi