toudick Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Hej. Byłbym zainteresowany tym modelem z ogłoszenia. Na co zwrócić w szczególności uwagę przy oględzinach? Dzięki LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweluke Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 piękna... szkoda że tak daleko bo bym ci ją zgarnął sprzed nosa ;) Sam planuję zakup podobnej w tej cenie i ciężko na Śląsku coś dostać :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudick Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Połączono z istniejącym tematem Poszukiwań Meganki ciąg dalszy. Czy ktoś z Was drodzy forumowicze, oglądał już może ten egzemplarz:KLIK ? Byłbym nim zainteresowany. Widzicie coś podejrzanego w tej ofercie, na co nie zwróciłem uwagi? Pozdrawiam i dzięki! Edytowane 8 Czerwca 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Cześć, dla mnie podejrzana jest cena. Na wyposażeniu jest: - Silnik TCE droższy od 1.6 16V, - Wersja kombi która w porównaniu z hatchback jest droższa o 5000 zł przy zakupie nowego samochodu, - Relingi, - Alufegi, - Nawigacja, - Hak, - Nagłośnienie BOSE, - Podgrzewane fotele! - Pół-skóry (chyba bo dobrze nie widać), - Uchwyty z przodu do zamykania drzwi, i wiele innych... To wszystko za 31500 zł z przebiegiem 44 tyś? W tej cenie tego samochodu już nie powinno być 5 minut po wstawieniu ogłoszenia. Na Allegro widać że mamy prawie 1000 wyświetleń i auto cały czas jest na aukcji. Przypadek? Ja pół roku temu zakupiłem swoją Megankę po 4 miesiącach poszukiwań i w cuda nie wierzę Zastanawia mnie jeszcze kwestia tła na jakim są zrobione zdjęcia samochodu - "Renault samochody używane". Czyżby próba wzbudzenia zaufania w przyszłym nabywcy pojazdu? Bo Renault tego na pewno nie sprzedaje Chyba, że pracownik prywatnie sprzedaje, sprowadził rozbite z zagranicy i po kosztach było w serwisie zrobione - słyszałem o takich przypadkach. Niby nic złego, ale zawsze było bite. No ale to tylko moje domysły podparte doświadczeniem w poszukiwaniu samochodów. Przypomina mi się jak 5 lat temu szukałem Fiata Punto i znalazłem przez Internet ideał zrobiony na tle dealera Hondy. Pojechałem obejrzeć i okazało się, że to zwykły komis a koleś dzierżawił fragment placu na którym stały nowe Hondy Byłem przekonany, że jadę oglądać auto od Dealera Hondy. Potem po VIN-ie okazało się w serwisie Fiata, że auto było dwa razy bite bo jeździło na nauce jazdy a miało być po starszym małżeństwie hehe Pewnie jestem przewrażliwiony, ale czego to ja już nie widziałem i nie słyszałem od sprzedających to bym mógł książkę napisać. Jak szukasz dobrego auta to szukaj u dealerów Renault w używanych, ja tak kupiłem drugie auto i ZERO problemów. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez sebastian_wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecyrf Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dla mnie też ta cena jest również podejrzana, za ten rocznik, przebieg i wyposażenie to bardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudick Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam Was serdecznie. Dalej trwam w poszukiwaniach tej jedynej renówki (waham się między laguna a megi). Chciałbym pojechać zobaczyć ten model: LINK. Z tego co pamiętam wisi on już na allegro dość długo, więc być może, któryś z Was był już go oglądać? Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Widać , że auto nie przerejestrowane, dodatkowe koszty. Poza tym jest ogólnie drogie , 30 tys zł za 5 letnie auto to sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jedyne co zauważyłem to znaczek GT w przednim zderzaku, zamiast GT Line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toudick Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 No cóż. Nie mam już pytań. Patrzcie co znalazłem: LINK Zadzwonie jutro do gościa i zobaczę, czy sam o tym wspomni, czy będzie trzeba to z niego w jakiś sposób wyciągnąć. Ogólnie odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) był uszkodzony, już stoi bezwypadkowy, nic do dodania taki klimat, m.in.dlatego kupiłem nufke.. Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez tomgrandtour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Chcesz dać tyle pieniędzy za auto powypadkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi