aniewa Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) Jeszcze przez 1 dzień i 14 godzin można za 4 zł wykupić aktualizację fotoradarów na okres trzech miesięcy. Kod: WDSCEMAall1912PLN Edytowane 28 Grudnia 2019 przez aniewa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolcz Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam, Potrzebuję mapy Europy do Carminat TomTom Live. Czy jakiś kod rabatowy działa? Niestety podane na forum wyświetlają mi komunikat " Podany kod kuponu nie ma zastosowania do produktów znajdujących się w koszyku. " Wybieram w koszyku tę mapę: https://www.tomtom.com/pl_pl/drive/maps-services/shop/travel-map/europe/ W wersji bez aktualizacji i z aktualizacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Będziesz musiał trochę poczekać na jakąś promocję, niestety nie działają kody. Może zdrapki? Ale nie jestem w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Mnie czeka zakup usług Live 2 x i czekam na jakiś kod promocyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 LOYALTYDISCOUNT - 20% na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreju Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Cześć wszystkim, pojawił się może jakiś nowy kod rabatowy większy niż 20%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Na ten czas nic. Podczas rezygnacji z zakupu zaproponowali mi tylko 5% rabatu. Za Live na 12 miesięcy wołają 155,00 PLN. Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez Woytus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) dział dziś kod na -10% NL1909273F Edytowane 24 Maja 2020 przez kacper69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 jakiś inny kod może się pojawił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) Ten kod wciąż działa NL1909273F Z tym kodem można mieć taką cenę. MAPA EUROPY WSCHODNIEJ - NAJNOWSZA MAPA zł 131,67 Edytowane 14 Czerwca 2020 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismel Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Na stronie sklepu TomTom zauważyłem opcję Usługa aktualizacji map. https://www.tomtom.com/pl_pl/drive/maps-services/shop/travel-map/europe/subscription.html Z opisu: "Usługa aktualizacji map Zdobądź najnowszą mapę regionalną Obejmuje terytorium nawet 48 krajów europejskich Uwzględnia miliony restauracji, hoteli i użytecznych miejsc Uwzględnia lokalne ograniczenia prędkości, łącznie z nowymi ograniczeniami na autostradach wprowadzonymi w Holandii od połowy marca 2020 r." Kupiłem za 42,50 zł i właśnie aktualizuję mapę Europy którą kupiłem 3 lata temu do wersji 10.50. Nie wiem od kiedy jest ta opcja aktualizacji. Zawsze wydawało mi się że trzeba kupić nową mapę pojedynczą albo z aktualizacjami rocznymi czy na półtora roku. Edytowane 9 Lipca 2020 przez krismel styl zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreju Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Część jaką masz wersję nawigacji? LIVE czy zwykłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 ale pamiętajcie ,że to chyba subskrypcja i jak nie zrezygnujecie po aktualizacji to za miesiąc znów pobierze 42,50 PLN z Waszej karty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismel Opublikowano 17 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 5 godzin temu, dreju napisał: Część jaką masz wersję nawigacji? LIVE czy zwykłą? Mam wersję live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 19 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Ja też mam wersję LIVE i jak na tej stronie podaję symbol mojej nawigacji ( IB) , to mam info : Czy moje urządzenie jest kompatybilne? Użyj naszego prostego narzędzia do weryfikacji urządzeń, aby przekonać się, czy ta usługa współpracuje z posiadanym urządzeniem. Wpisz tutaj dwa pierwsze znaki numeru seryjnego: Niestety, Twoje urządzenie jest niekompatybilne z wybranym elementem. Martwi mnie jeszcze ten tekst: koło ceny : "na 3 miesiące". Może to jakaś akcja, że te mapy tylko 3 miesiące będą działały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi