makowski85 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Posiadam Megan II z 2003r Czy można coś zrobić z tym dźwiękiem gdy nie ma sie zapiętych pasów? Jest to Bardzo uciążliwe. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ojciec w Corollce zapiął i siada na nich. Z zew.wygląda jakby jechał w pasach a auto nie krzyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Czy mozna cos zrobic z tym dzwiekim gdy nie ma sie zapietych pasuw? Wystarczy je zapiąć. Tym bardziej, że jest obowiązek jeżdzenia w zapiętych pasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Zapinać i już, problem znikinie. Ja jak nie zapne pasow to zle sie czuje :) czegos mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 zle sie czuje :) czegos mi brakuje miałem kiedyś taki etap, niestety za dużo jazdy po mieście i nawyk umarł, ale idea i wykonanie słuszne :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Nie zapinajcie - zwłaszcza jak macie poduszkę - przynajmniej nie będziecie się męczyć jak głowę urwie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Kiedy właśnie w ruchu miejskim pasy sa niezbędne. Na drodze możesz przewidzieć sytuacje, w mieście nie zawsze zależy to od Ciebie. Warto wrócić do dobrego nawyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Zapinać i już, problem znikinie. Ja jak nie zapne pasow to zle sie czuje :) czegos mi brakuje dokładnie nawet na rowerze szukam czegoś z prawej strony... hihihi PASY SĄ PO TO ABY JE ZAPINAĆ a z drugiej strony ministerstwo spr. wew. chce wprowadzić nowy taryfikator za niezapięte pasy 1000zł!!! wiec wielu się nauczy nowego nawyku :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 noooo to już całkiem nie miał bym z czym do spowiedzi chodzić, to pozwólcie mi przynajmniej pasów nie zapinać ..... koło domu , przynajmniej jak wieże kościoła widać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 za dziecko bez fotelika też 1000 zł (tylko nie napisali czy dla dziecka czy dla kierowcy...) no i za prędkość też od 1000 zł strzeżmy się a po poznaniu to ostatnio jak jeżdżę to z oczami w tylnym lusterku wystrzegać się fordów NOWYCH mondeo moja żona nagrała się 2 razy w tamtym tygodniu szkoda że kopi nie zgrywają na DVD za tą kasę (razem 400 zł) nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 I płaci sie za każdego, kto siedzi w aucie bez pasów. Za tych z tyłu też. Tak, że jak złapią komplet bez pasów, to jako rekompensate za mandat, bedzie można oddać całe auto. Ostatnio w Opolu widziałem srebrnobłękitną Vectre z "misiaczkami" w środku. Najnowszy model. "Cywil" ze stroboskopami wkomponowanymi w gril. Era Mondeo juz sie chyba pomału konczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makowski85 Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 No ale zaluzmy ze moja dziewczyna jest w cziazy, gdzies 3 miesiac i wtedy nie wolno zapinac pasuw. Jak ma jezdzic autem z tym uciazliwym bipkaniem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 ojciec w Corollce zapiął i siada na nich. masz rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 dziewczyna jest w cziazy, gdzies 3 miesiac i wtedy nie wolno zapinac pasuw. Tu się mylisz - niewolno jeśli są przeciwskazania (zagrożenie ciąży) a w innych przypadkach TRZEBA Jeżeli nie masz papierka od lekarza to nie ma tłumaczenia przed panami w mundurkach. Koleżanka w 7 miesiącu ciąży miała wypadek i tylko dzięki temu, że miała zapięte pasy żyje i urodziła zdrowe dziecko. Pasy się tak układają, że idą akurat nad i pod brzuszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 dziewczyna jest w cziazy, gdzies 3 miesiac i wtedy nie wolno zapinac pasuw. Koleżanka w 7 miesiącu ciąży miała wypadek i tylko dzięki temu, że miała zapięte pasy żyje i urodziła zdrowe dziecko. Pasy się tak układają, że idą akurat nad i pod brzuszkiem. Zgadza sie. W Niemczech do końca ciąży kobiety jeżdżą w pasach. Statystycznie jest udowodnione że w razie draki mimo wszystko obrażenia obojga są w pasach dużo mniejsze niż śmierć matki o koło kierownicy lub o szybe co gorsza. Wtedy dziecka na 100% nikt nie uratuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi