P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam wszystkich. Nie wiem czy zauważyliście, ale dzisiaj są urodziny forum. 10 lat temu forum zaistniało w sieci. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 A wiesz jaki był pierwszy temat i jednocześnie pierwszy post? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Obstawiam 1 post. 1.Czy teraz taki olej mogę wlać i czy będzie pasował. 2.Kupiłem furmankę na kołach 14", a chcę włożyć 18", czy będą obcierać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Pomijając jakiś post powitalny to mogłoby być: - Kupiłem Megankę i okazało się, że pod maską nie ma silnika, czy mogę wstawić od kosiarki? :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 10 lat temu forum zaistniało w sieci. 10 lat minęło a Administracja i ModTeam nic :( Można było jakiś zlot okolicznościowy zorganizować czy coś. Chociaż forum udekorować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Sto lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Byłem ciekawy czy ktoś zauważy ;) Data 04.09.2006 to tak na prawdę data instalacji i uruchomienia forumowego phpBB pod adresem http://megane.ruzam.pl dopiero później był wybuch zainteresowania i domena http://megane.com.pl . Dziękuję wszystkim za aktywność i wsparcie (w szczególności Mod Team), ze swojej strony mogę zagwarantować obecność forum w Internecie przez kolejne lata, nawet po zakończeniu produkcji modelu. Nadal mam Megankę, dzięki której zrodził się pomysł założenia tego forum. Przypomnę, że od samego początku podstawową ideą założycielską było stworzenie bardziej uporządkowanego miejsca wymiany informacji w Internecie odnośnie modelu Megane. Nie było pomysłu na klub, stowarzyszenie tylko na samo forum internetowe. Kto korzystał z grupy dyskusyjnej ten wie jak to było wygodne. Obecnie cała zawartość forum to ponad 70GB informacji, zdjęć i danych z dostępnością na poziomie 99.97% w skali roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 I wielkie dzięki, oraz chwała za utrzymanie tego forum w takim stanie nieprzerwalnie przez te lata i w jego formie pierwotnie przyjętej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Ja nie byłbym w stanie zliczyć pieniędzy zaoszczędzonych dzięki znajdującym się tutaj informacjom, z których korzystam od 2010 roku ;) a i moja wiedza mechaniczna znacznie się powiększyła. Kierując się pewnym znanym stwierdzeniem "do ostatniego jeżdżącego autka i jeden dzień dłużej!" :D Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A wiesz jaki był pierwszy temat i jednocześnie pierwszy post? Krzychu to chyba do ciebie, ja nie potrafię znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Sprawdzę bezpośrednio w bazie, obawaiam się że pierwszy post był testowy i wyleciał ;) Zobaczymy co się ostało jako pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Jak ten czas leci :) Kiedy to minęło ? :D Wielkie dzięki za tyle lat współpracy i dobrych pomocnych rad. Oby tak dalej i jak najdłużej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Moim zdaniem to najbardziej przejrzyste forum samochodowe. Co prawda, nie mam już Megane ani Scenica, ale dalej odwiedzam forum bo jest to ogromne źródło wiedzy dotyczące rozwiązań technicznych Renault. Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 http://megane.com.pl/topic/9-witam-na-nowym-forum/page__view__findpost__p__11 - JEST #1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi