stencel2004 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jeśli ktokolwiek będzie wiedział cokolwiek, niech tutaj napisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinc76 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 A byłeś z problemem w ASO ? Jeżeli nie będzie zgłoszeń to pewnie temat będzie "olany" :( Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stencel2004 Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Byłem, oczywiście nie wiedzą co z tym tematem zrobić. Pisałem do Renault Polska, też nie wiedzą i odsyłają do ASO.. I tak w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomay Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 hmmm, a u mnie żadnych problemów z iPhonem 6 i 6s... pozdrawiam i witam, gdyż jest to mój pierwszy post tutaj ;) Pio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maildoremika Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Muszę potwerdzić niestety restarty radia , raczej to nie wina telefonów. Zdarzają się bez podłączonego bluetootha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djgr Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 A jakie wersje sofu w radiu macie? Moja 3.0.0.27. W mojej Megi radio również wariuje (12.2015 rok), ustawienia znikają gdy temp. około 0 st. (mrozy i upały - OK). Radio odbiera marnie. Jak sprawdzić czy wzmacniacz lub antena są sprawne? Może ktoś wie co wymienić aby było lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinc76 Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 (edytowane) Ja miałem wymienianą antenę. Niestety poprawa delikatna. A wyświetlacz też się resetuje i niezależnie od temperatury Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Marca 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byq84 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) A co z restartami radia? Naprawili coś? jak sprawdzić jego wersje softu? U żony w aucie zauważyliśmy jeszcze problem w trakcie dużej wilgotności resetuje się radio oraz podświetlenie panela od AC. Edytowane 27 Lutego 2017 przez byq84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinc76 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 w moim przypadku radio się nie resetuje. Występuje tylko chwilowe "wygaszanie" wyświetlacza. Co do wersji softu nie wypowiem się z racji posiadania auta w wersji biednej (ZEN) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmbs Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Cześć, a mieliście może problemy polegające na zrywającym się połączeniu BT z iphonem 5s? Od pewnego czasu pojawiły mi się takie akcje - w ciągu jazdy potrafi kilkanaście razy zerwać i nawiązać połączenie BT. To oczywiście uniemożliwia realne użytkowanie zestawu głośnomówiącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Mam tak od samego początku użytkowania samochodu. Nie wiem w sumie czy to nie jest jakiś błąd, bo połączenia na pewno nie zrywa, bo muzyka przez BT leci cały czas i nic nie zrywa. Wersja iPhone'a też nie ma znaczenia. Testowałem na 6S+, 7+ i SE, na każdym to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmbs Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ja wczoraj zrobiłem test na 3 telefonach. Iphone 5s z najnowszym iOS - zrywa non stop Samsug A5 - zrywa non stop Huawei P9 - trzyma połączenie No i bądź tu mądry. Zgłaszam to w ASO póki jest jeszcze gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 To moja jest jakaś mega zdrowa - po prostu trzeba posiadać sprzęt odpowiedniej firmy, a nie jakieś Isrony i Szajsungi. Od wielu lat używam tylko LG i nigdy w żadnym samochodzie nie miałem problemu, czasami też z zestawami akcesoryjnymi. Jak się kupuje Iphona żeby pokazać jakim to się nie jest kozakiem "na topie" to potem są takie problemy. Jestem informatykiem i takiego szajsu jak robi Apple to nigdy nie widziałem (a nie przepraszam jeszcze Sony Vaio - jest też "[ciach]m" sprzętem). Sam nic nie możesz wyserwisować/wymienić bo nie ma jak, a jak jest to ceny części z kosmosu. Wiem że zaraz spadną na moją głowę pioruny - ale takie jest moje zdanie. A najlepszy przykład mam po tym jak brat kupił sobie Ip 6s i po 2 m-cach bateria trzyma 1 dzień, a w moim poprzednim LG G4c po 2 latach trzyma 3 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Opinię wyrażajmy o sprzętach, a nie o ludziach. Oczywiście masz prawo do własnego zdania ale takie sprowadzanie wszystkich posiadaczy takiego sprzętu do 17 minut temu, MarcinDe napisał: Jak się kupuje Iphona żeby pokazać jakim to się nie jest kozakiem "na topie"... w mojej opinii nie jest ok. Żeby nie było, że mnie uraziło (bo nie uraziło) to informuję, że nie mam Iphona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) OK nie miałem na myśli wszystkich (bo niektórych niestety w te sprzęty korporacje wyposażają), ale niestety obserwując ludzi wychodzi, że po to kupują produkty Apple'a żeby się pokazać. Edytowane 12 Października 2017 przez MarcinDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi