lol19pl Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Ja łączyłem dwa dual simy (honor 8 pro i honor 7) ale z jedną kartą aktywną i obydwa rozłączało. Więc albo to wina huawei (honor to ich marka) albo ogólnie renault (na co stawiam, bo mam dwa głośniki na bt różnych firm i z nimi jest wszystko w porządku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_meganeII Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Widzisz za dużo niewiadomych. Bo jeśli chodzi o przesył multimediów (co jest zgodne z tym że z Twoim głośnikami jest ok ) to też nie mam problemu,nigdy mi Tidala ani Spotify nie rozłączyło.I dlatego jeśli ktoś używa duala z powodzeniem (nawet z 1 kartą) proszę o info bo nie mogę sobie pozwolić na zmianę telefonu metodą prób i błędów aż nie trafię takiego który będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus755 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 U mnie P10 dual sim działa bez problemu na samochodzie z kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 14 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Dnia 4.02.2018 o 21:42, pawel_meganeII napisał: jeśli ktoś używa duala z powodzeniem (nawet z 1 kartą) proszę o info Używam Galaxy S8 plus z dual sim, wszystko działa jak należy, czyta smsy etc. Wersja softu R-link 2.2.19. Przy 2.2.18 też działało, natomiast przy 2.2.15. telefon nie był w stanie się połączyć z R-linkiem i wymagana była aktualizacja w ASO. Używałem wcześniej również Lumię 730 dual sim i 650 dual sim i wszystko działało bez problemów nawet przed aktualizacją R-linka, z tym że z Lumi 730 R-link nie czytał smsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Dobrze myślę, że do wersji 2.2.18/19 aktualizację można wykonać tylko w ASO? RLink toolbox nie pokazuje mi żadnych aktualizacji na liście. Moja aktualna wersja oprogramowania to 2.2.17.803. Mam problem z Moto G5S+, nie mogę się połączyć z bluetooth (w ogóle nie wykrywa auta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Skorzystaj z tej strony: https://www.renault-multimedia.com/pl_PL/r-link2/upgrade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @lol19pl Zadziałało jak złoto, wersja 2.2.19.300 zainstalowana, telefon też podłączony. Dzięki serdeczne za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emigrant_ Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Ktoś z Was oprócz @namelessone próbował robić upgrade rlink-a z tego linku co dał @lol19pl? Dla mego VIN'u też znajduje nowszą wersję, prawdopodobnie też 2.2.19.300 a mam 2.2.18. Na swoim koncie nie mam informacji, żeby był jakiś dla mnie update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 @emigrant_ Ja z niego robiłem update z 2.2.18.500 do 2.2.19.300. Mi też taka informacja się nie wyświetlała. Na pewno nie trzeba mieć konta, bo inaczej serwis nie mógłby robić aktualizacji (nie mają dostępu do kont na r-link store). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 coś chyba jest na rzeczy w honorami i huawei bo kupiłem nowy i mam problem, zmieniłem na lenovo jakiś stary i nie zrywało. Dziwne jest to, że muzyka leci bez problemu, a przy nawiązywaniu połączenia rozłancza. Mi już raz aktualizowali system bo rolka nie działała przy wybieraniu z książki w lg. Teraz w r link toolbox miałem aktualizację chyba 3mb myślałem, że pomoże ale nic się nie zmieniło nawet chyba wersja nie wiem co to za aktualizacja była. Wie ktoś może coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 @cegla11 Zmienił się numer wersji systemu? bo jak 3 mb to obstawiam aktualizację sklepu r-link store. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 no właśnie chyba się nie zmienił, żadnych zmian nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_meganeII Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ja miałem rozmowę z Panem zajmującym się multimediami z centrali Renault i powiedział tylko tyle że z Huawei są problemy z połączeniem Ze względu na jakieś standardy bluetooth które nie zawsze są takie jak Huawei podaje. Dotyczy to losowych tel i losowych modeli. Niestety mój p10 Lite nie lubi się z samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Ja miałem dwa Honory: 7 i teraz 8 pro i z pierwszym był problem do aktualizacji. Po aktualizacji wszystko jest w porządku zarówno ze starym telefonem jak i z nowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 a jaką aktualizację robiłeś i gdzie w ASO? jaką masz wersje softu?? Ja mam gwarancje do końca września to na pewno jeszcze tam pojadę to zgłosić ale nie chce mi się tam kwitąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi