konwil Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Chyba wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Najlepsze są w takich przypadkach reakcje sprzedawców. Pewnie powiedzą "zaczęło iść" wezmą na magazyn i będzie leżało bo kto miał kupić to już kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Możliwe Jest druga aukcja jakby co, przed chwilą było naście sztuk. 3 godziny temu, meganecoupe02 napisał: Renówki nie są złe, ale jakby do każdego auta dołożyli z 10-20 Euro na poprawę jakości, to były by lepsze A jeszcze do powyższego naszła mnie dygresja: może to totalna pierdółka, ale za 10 zł wystarczyłoby dołożyć 2x zaworki zwrotne do spryskiwaczy szyb i już by było coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom306 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Witam uszczelki zamówione są ponownie na aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Paczusia już idzie więc jak dobrze pójdzie to w sobotę montaż i pierwsze testy na krótkiej trasie. @altair4 możesz napisać ile konkretnie trzeba uciąć na jedną stronę? p.s. niech żyją Asasyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altair4 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Ja ich nie obcinałem przed założeniem, zrobiłem to dopiero jak zostało 2-3 centymetry do końca drzwi, dzięki temu można to zrobić idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Uszczelki siedzą na drzwiach pasują,ładnie się wciskają po zamknięciu nie widać ich no chyba ,że gapimy się w szczelinę,dźwięk zamykania drzwi inny no i trzeba lepiej przyłożyć drzwiami żeby zamknąć.Jutro rano próba generalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom306 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 5 godzin temu, altair4 napisał: Ja ich nie obcinałem przed założeniem, zrobiłem to dopiero jak zostało 2-3 centymetry do końca drzwi, dzięki temu można to zrobić idealnie. Kolego czym ucinałeś te uszczelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Ucinasz nożykiem,zbrojenie nie jest jednolite tylko z takich 3mm U zatopionych w gumie i one po prostu odpadają przy cięciu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Ciekaw jestem co to warte. Jutro dojdą i moje więc w sobotę zamontuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom306 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 52 minuty temu, ROBRAT napisał: Ucinasz nożykiem,zbrojenie nie jest jednolite tylko z takich 3mm U zatopionych w gumie i one po prostu odpadają przy cięciu . Ok dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBRAT Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Po jeździe testowej do pracy coś tam lepiej przy 110km/h u mnie słyszałem delikatny świst powietrza dzisiaj tego nie było~także jakiś tam+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) To ja się pochwalę zdjęciami (żeby nie było: na samochodzie jest piasek ze Sahary ), zakładałem je 15 minut temu, czas ca. 10 minut - trzeba podociskać dobrze: Generalnie uszczelek w ogóle nie widać i to nawet nie chodzi o kolor, po prostu się chowają za przednimi drzwiami (albo pod nimi...). Jutro ja pojadę na próbę autostradową (ale tylko 120 km/h, bo z rowerami na dachu ). Ja ciąłem nożyczkami (chyba je lekko stępiłem), jakoś to idzie. Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez konwil Uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Autko byś umył :P Edytowane 13 Grudnia 2018 przez blake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 @blake ten samochód, tzn. mój, służy generalnie do innych celów niż >>leżenie i pachnienie<<, także wiesz... Ale dzięki za radę, skorzystam. I pytanie: czy Twoje zdjęcia miały pokazać jak wyglądają uszczelki? Jeśli tak, to i ja mam radę: niewiele widać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi