mario111 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Również potwierdzam że te po 90 zł z ASO samochód odczytuje, tylko u mnie wulkanizator przed montażem sprawdził czy są sprawne przykładając czytnik do zaworu twierdził ze nieraz czujnik może być uszkodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Lubowitz to wychodzi, żę wersja GT ma czujniki starego typu (takie jak w Lagunie II i III, czy Megane II). Nawet w opisie aukcji masz podane do czego ten zestaw jest. Ja takie czujniki miałem w LIIPhII - nawet w garażu leży jeszcze 2 kompletne (a może jeden). No ja wiem, że czujniki kosztują 90pln (bo ja też kupiłem poza ASO na allegro), ale Slawik pisze że pytał w serwisie na przeglądzie - domyślnie pomyślałem że w ASO. Może Slawik robi przeglądy poza ASO (wolno mu obowiązuje GVO). W ASO ceny wahają się od 200 do 280pln (dzwoniłem z ciekawości do kilku w Polsce). Żeby je kupić w ASO to trzeba nie umieć korzystać z net'a. Czyli domyślnie mieć 60+. Wtedy można się dać nabrać i na to doprogramowanie. Edytowane 27 Grudnia 2018 przez MarcinDe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Ja puki mam gwarancję to wszystko robię w ASO a cena to 90 zł taką dostałem informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 No to chyba jedyne ASO w Polsce, które sprzedaje w normalnej cenie, a nie z mega narzutem. Gdzie to takie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 W Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 To teraz podczas wizyty w serwisie trzeba by się powołać na ceny z Krakowa. Jedyne normalne chyba w Polsce - bo u nas w ciekawości wczoraj zadzwoniłem i usłyszałem nawet 260pln/szt - można, a kto im zabroni. Normalnie paranoja - żeby takie jaja były między ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsebekg Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 W Katowicach Auto-Zięba w październiku też 90zł/szt. Gdzieś w Warszawie na stronie też znalazłem taką samą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 A mam takie pytanie czy do felg stalowych bez problemu można założyć czujniki chodzi o megane 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_meganeII Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Ja mam stalowe nie było żadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk91 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Jak zrobić reset komputera ^^? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Z czujników ? W menu na Rlinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko02 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) Dnia 22.12.2018 o 20:44, lubowitz78 napisał: Jedna ważna sprawa-żeby je przykręcić czy też zamontować potrzebujecie jeszcze jednej rzeczy na każde koło-inaczej nie da rady-mus https://allegro.pl/zawor-cisnienia-powietrza-w-kole-laguna-iii-megane-i6675524286.html Te czujniki do GT 407005663R były tylko bez nakrętki i miały już oring/podkładkę/zawór? Czy w ogóle nie było zaworu i cały zestaw zaworu (fotka w załączniku) jest potrzebny? Edytowane 12 Czerwca 2019 przez janko02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Potrzebny jest zestaw z drugiego zdjęcia do montażu czujników-nie ma tych nakrętek z czujnikami jak się je kupuje(zdjęcie numer 1). Poczuli kasę nosem-nawiasem mówiąc chamstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko02 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 (edytowane) @lubowitz78 Tak, ale te nakrętki są generalnie uniwersalne, więc można za grosze kupić. Czyli brakuje TYLKO nakrętek i cała reszta (zawór, uszczelka) jest razem z czujnikiem, zgadza się? :P Gdyby ktoś szukał to oryginalne nakrętki mają taki numer: 40780JA01B Edytowane 12 Czerwca 2019 przez janko02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubowitz78 Opublikowano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Tak.Cała reszta jest. Nie wiem gdzie widziałeś takie nakrętki,ale jak wiem,że nie idzie ich samych dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi