piomay Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Czy testował ktoś dodawania fabrycznych akcesoriów których w kupionym modelu nie ma ? Np kamera cofania, podgrzewanie siedzen itp itd ? Czy jest to w ogóle możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namelessone Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 Ja testowałem matę do bagażnika Może torchę niepoważne, ale szczerze polecam. Przede wszystkim leży jak ulał (przez co też nie odbiera przestrzeni bagażowej), no i ma wysokie ranty. Bardzo trzyma porządek w bagażniku póki co. Myślę, że warta swojej ceny. Zastanawiałem się za to, czy po kupnie da się wymienić fotel na ten z systemem masującym... W salonie powiedział mi sprzedawca, że może być to dość kłopotliwe (generalnie wyglądało, że nie wiedział, a ja nie cisnąłem, żeby się dowiedział ;-) ). Ciekaw teraz jestem, czy jest taka szansa. Jakby ktoś miał jakieś doświadczenie w tym temacie, to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robgold Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Kamera cofania dla M4 występuje jako tzw. KIT montażowy. Dokłada się kamerę, koduje CLIP'em w R-Linku i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trasek Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Ja mam podgrzewane siedzenia, tylko testowałem i działa, zimą napiszę więcej. Mam czujniki parkowania z tyłu ale jakbyb działają z opóźnieniem, zastanawiam się czy można zamontować kamerę cofania, jeżeli tak to ciekawy jestem kosztów i wymagań.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) Tak można, więcej jest tu megane.com.pl/topic/75074-czujniki-parkowania-przodem-i-kamera-cofania/?tab=comments#comment-504211 oraz tu http://megane.com.pl/topic/71092-kamera-cofania/?tab=comments#comment-479588 Edytowane 25 Października 2017 przez gwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Ciekawe. Waszym zdaniem można dołożyć grzane fotele? Jeśli tak to ciekawe jaki koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam007c Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Też mi brakuje podgrzewanych foteli zimą, byłbym zainteresowany dołożeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Pytanie czy się da. Czy jest to jako akcesorium tak żeby to działało. Moim zdaniem kwestia dołożenia mat i przycisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 do samego fotela to chyba ciężko trzeba by je rozpruć, jak już to cały fotel trzeba wymienić, podpinasz pod prąd i jakiś dodatkowy przycisk. W biedrze czasem sprzedają ale to brzydko wygląda. Dnia 27.07.2017 o 15:51, namelessone napisał: Zastanawiałem się za to, czy po kupnie da się wymienić fotel na ten z systemem masującym... W salonie powiedział mi sprzedawca, że może być to dość kłopotliwe (generalnie wyglądało, że nie wiedział, a ja nie cisnąłem, żeby się dowiedział ;-) ). Ciekaw teraz jestem, czy jest taka szansa. Jakby ktoś miał jakieś doświadczenie w tym temacie, to proszę o info. Sterowanie odcinkiem lędźwiowym jest tam elektryczne czy ręczne? Bo ten masaż to nic innego jak ruszanie się odcinka lędźwiowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Czy ktoś się spotkał z akcesoryjnym systemem kamer 360. Znalazłem coś takiego na filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 myślę, że to mieli w planach i nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yod Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 W tamtym roku był w cenniku akcesoriów oznaczony "wkrótce”, podobnie jak kamera cofania w sedanie. Niestety obie pozycje wyparowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 2:11 - całe lustro to renderowana grafika 2:15 - perfidnie wklejona grafika na filmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmo Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 temat stary ale odpowiem bo sam dodawałem kilka rczeczy do mojej m4 , w zasadzie wszystko bez problemu można dołożyć i aktywować na chwilę obecną dodałem brakujące przednie czujniki parkowania bo miałem tylko tył oczywiście działaja tak samo jak po wyjeżdzie z fabryki czyli wizualizacja na zegarach i r link , dodawałem też r linka bo miałem kalkulator zamias radia , kamera cofania , lusterko fotochrom , podświetlanie boczków i tunelu , licznik z analogowy wymieniałem na cyfrowy , w planach mam jeszcze dodanie radaru i ACC , oraz dodatkowych czujników martwego pola ,co do foteli odgrzewanych to montaż mat w fotelach też jest bardzo łatwy tapicerka do pianki jest mocowana na klipsy plastikowe a sama instalacja jest beradz prosta potrzeba też przycisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Co trzeba zrobić aby wymienić licznik? Nie pytam jak rozebrałem deskę tylko czy wymaga np czyszczenia pamięci aby przebieg się nie nadpisał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi