matikarwos Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Kolego dziękuje bardzo własnie tego szukałem! Jeszcze szukam instrukcji jak zmienić łódkę między fotelami na podłokietnik a konkretnie jak jaki podłokietnik podpiąć pod instalacje auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tu masz wszystkie akcesoria do montażu w Scenicu IV: http://www.tech-accessoires.renault.com/en/homepage/search-accessoires/search-accessoires/?vehicule_flash=56 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikarwos Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tego szukałem dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapala Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Witam, przepraszam za może głupie pytanie, ale czego może być wina, że kamera podłączona w serwisie nie działa? Dziś oddałem auto żeby mi podłączyli kamerę (kamera zakupiona z rozbitego megane kombi - sprawna). Po założeniu w serwisie, kamera nie działa. Przy włączeniu wstecznego wyświetlają się czarny obraz, na nim widać przez chwile linie, jednak po chwili pojawia się napis „kamera uszkodzona lub nie jest podłączona”. Elektryk w salonie powiedział, że kable były jakieś dziwne. Kolory kabli w kamerce to: biały, żółty, czerwony, szary. Czy macie kogoś sprawdzonego w Krakowie albo okolicy żeby mi pomógł? Szczerze jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o elektrykę. Z góry dziękuje za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Albo źle podłączona, albo uwalony kabel. Miałem tak przy podłączeniu, jak pomyliłem piny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Dnia 8.09.2019 o 22:00, szafir51 napisał: Mi chyba najwięcej czasu zajęło dołożenie konektorów do wtyczki R-Linka. Bez zaciskarki trudno je dobrze zacisnąć na kablu. Dobrze, że Tobie więcej podesłałem. Jeśli ktoś chce to mam jeszcze kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Jak by co to mam każdą ilość i do prasowania i z kabelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Dnia 6.03.2020 o 20:50, sylwekdm napisał: Dobrze, że Tobie więcej podesłałem. Jeśli ktoś chce to mam jeszcze kilka. Dobrze, bo pogiąłem chyba 2 przy wsuwaniu do wtyczki. Mało tam miejsca, żeby łapę wsadzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Dnia 6.03.2020 o 22:25, cinas napisał: i do prasowania i z kabelkiem To chyba lepszy pomysł - niż samemu zaciskać mini konektorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Jak masz praskę to nie problem , ale dla kilku nie opłaca się , koszt praski to ponad 400 ZŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Ludzie przecież te konektorki da się zacisnąć na kabelkach małymi szczypczykami - trzeba tylko trochę umiejętności i cierpliwości (no i najlepiej kilka na próbę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schvenck Opublikowano 21 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Czy jakimś cudem może ktoś tak miał ze w samochodzie była juz instalacja do kamerki? Ostatnio dzwoniłem do serwisu i montaż to 2000 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 To nie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schvenck Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Dnia 22.09.2020 o 10:31, Andon napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Czyli trzeba rozebrać plastik w klapie i wtedy jak się pojawi luźna wtyczka to znaczy ze to to? Czy jest jakiś inny sposób? Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_meganeII Opublikowano 22 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Teoretycznie tak. Ja nie miałem żadnej wtyczki luźnej, ale po dotarciu do RLinka w kostce już były podłączone przewody - więc jakiś odcinek gotowej instalacji miałem tylko nie mogłem znaleźć końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi