bziku123 Opublikowano 17 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Dziękuje za info,to się mogę bawić jak niema komunikatów o spalonej zarowce;). Bóg zapłać.ze renault zrezygnowała z tego komunikatów;) Edytowane 17 Marca 2018 przez bziku123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Cześć Wszystkim, Czy ktoś się orientuje gdzie można dostać lampkę podświetlenia tablicy rej.do MIV? Przekopałem neta i jakoś nie mogę natrafić. Chodzi mi o coś takiego jak na zdjęciu. Ktoś wie czy jest różnica między lewą/prawą stroną (potrzebuję prawą), jaki jest nr katalogowy tej części, jaka cena, gdzie to dostać?...Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 24 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 W aso. Kosztuje ok 40 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Lampka dotarła, koszt 40,39 zł brutto . Dla potomnych podaję nr katalogowy części: 265109646R (podobno nie ma znaczenia czy prawa czy lewa strona). Dzisiaj wymienię - mam nadzieje, że obędzie się bez niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 @tokon4 Czyżbyś ułamał te metalowe blaszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Niestety tak się zdarzyło, chciałem wymienić żarówki na LED, jedna wyszła leciutko, drugą za mocno szarpnąłem, blaszka się "wygła" i pękła Wczoraj zamontowałem nową lampkę, 2 min.roboty i jest piękne podświetlenie w barwie zimno-ledowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 @tokon4 te na zdjęciu, które wrzuciłeś, są identyczne jak w Megane 3, niedawno wymieniałem w swojej, to mam świeże porównanie JA wymieniłem na TAKIE, miałem je w innych samochodach i zawsze świeciły super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 https://megane.com.pl/profile/104056-michalvts/ a widzisz...a mi w ASO powiedziano, że w M3 sa inne niż w M4 i nie będą pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 To dziwne... Mam w domu jeszcze oryginalne gdzieś schowane, to zrobię zdjęcie i wrzucę, ale z tego co pamiętam, to wyglądają identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Podrożało te lampy rejetracyjne oryginalne, 3 lata temu kosztowały 23 zł, a teraz 45 zł kosztuje...Renault powoli idzie do cen Mercedesa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 To fakt - wg mnie koszt powinien wynosić max.20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBubu Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 I co po wymianie na ledy poprawiło się? Rozwiązałeś problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Ja mam ledy philipsa, wszystko jest w porządku, ale trzeba wymieniać baaardzo uważnie, bo ja sobie powyginałem blaszki i je wypychało przy wpinaniu wtyczki. Ostatnio zauważyłem, że po myciu jedna nie świeciła, wystarczyło puknąć i świeciła z powrotem (ta uszkodzona prze zemnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokon4 Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Moje świecą super, faktycznie trzeba uważać przy wymianie, bo łatwo wyłamać blaszki. Zobaczymy na ile starczą. Póki co efekt lepszy niż ta fabryczna żółć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 13 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2019 Możecie podrzucić zdjęcie jak to u Was wygląda po wymianie własnoręcznej na LEDy? Pytam ponieważ obserwuję ostatnio wysyp ludzi na drogach, którym LEDy święcą na tyle mocno i z tak niskim kątem świecenia, że widać tak naprawdę 2, max 3 znaki z 7 na tablicy Oczywiście światło jest tak mocne, że oświetla dodatkowo 20-30 cm okolice za zderzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi