radoslawl Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Witam. Jestem tutaj nowy i z poziomu telefonu ciężko mi wyszukać informacji które mnie interesuja. Mój problem polega na tym ze kilka dni temu kupiłem meg iii i dziś odkryłem ze w silniku jest jakieś puste miejsce na coś... w zasadzie nie wiem czy się martwić czy nie. Dołączam zdjęcia celem identyfikacji moich rozterek. Dziękuję. cięcie Dziękuję i 0 Pozdrawiam. Regulamin dodawania zdjęć P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Ale gdzie jest to puste miejsce? Pusto jest raczej na komputerze - powinna być osłona kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbara1992 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 No tak brakuje osłony komputera, ale myślę, że bardziej chodzi o drugie zdjęcie... Brakuje górnej poduszki silnika, ósemki. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Kup i załóż tę poduszkę i będzie po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 No tak brakuje osłony komputera, ale myślę, że bardziej chodzi o drugie zdjęcie... Brakuje górnej poduszki silnika, ósemki. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Łoooo faktycznie. Nie rozumiem takich oszczędności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslawl Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Gdzie można kupić taką poduszkę silnika? I czy to jakoś wpływa na pracę silnika? Tak powiem ze jestem laikiem w tym temacie a zaciekawiło mnie ze tam jest puste miejsce z gwintem. Dodano: 21 cze 2017 - 22:49 Oslona komputera to macie na myśli te miejsce gdzie jest akumulator tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Gdzie można kupić taką poduszkę silnika? I czy to jakoś wpływa na pracę silnika? Tak powiem ze jestem laikiem w tym temacie a zaciekawiło mnie ze tam jest puste miejsce z gwintem. To bardzo ważna rzecz. Poszukaj gdziekolwiek w sklepie, allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslawl Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Byłem u mechanika. Powiedział,ze jest to seryjnie nawiercane w tych silnikach i ze nieco niżej mam poduszkę która trzyma silnik na miejscu i nie jest wymagane zakładanie tej ósemki. Dzięki za podpowiedzi juz się bałem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbara1992 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ciekawe... Jaki rok auta? U mnie w 1.5 dCi 110 KM z 2011 r. ta poduszka jest. Jak chcesz to podeślę Ci fotkę. Spotkałem już się z przypadkiem, że po uderzeniu zerwało tą poduszkę, a handlarze w ramach oszczędności jej nie zamontowali. Znasz dobrze historię auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslawl Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Historia auta jest taka jak ja sobie napiszą. Kupowałem od juz zarejestrowana w Polsce u jakoś nie zwróciłem specjalnie na to uwagi. A podeślij fotkę to przynajmniej będę miał pogląd na sytuację jak to wygląda. Będę wdzięczny. Rok 2010. Bez tego nie rzuca ani nie trzęsie silnikiem. Bylem w bosch service. Mówią u nas ze najlepsze w okolicy wiec zaufałem mu co do tej poduszki. Sprawdzał szarpal silnikiem i mówił ze jest ok. Auto nie wygląda na bite ale wiadomo w Polsce mamy fachowców od tej dziedziny. Dodano: 22 cze 2017 - 11:51 Pytalem w sklepie to koszta to ok 150zł za poduszkę i śruby zamienniki ewentualnie oryginalne x ASO ale to nie wiadomo ile może kosztować. Nie jet to drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 w moim 110 KM wygląda to tak nie sugeruj się żółtą strzałką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbara1992 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 U mnie wygląda to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dokładnie. W wersjach 110KM w tych rocznikach były poduszki 'ósemki', wersje słabsze ich nie posiadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Pieniądze nie duże więc jeśli ma tam być ta poduszka to wg mnie nie masz nad czym się zastanawiać tylko doposażyć i po zagwozdce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslawl Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dobra dzięki. Przynajmniej teraz wiem jak wygląda ta część tak na oko :) dziękuję Wam. Jakby miał ktoś z Was więcej czasu to mógłby mi tak dla pewności zrobić zdjęcie z bliska tej poduszki? Jeszcze raz wszystkim dziękuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi