kede86 Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Wczoraj chciał mi ją sprzedać za 37tys, ale odmówiłem. Jutro może będzie ostatni dzień poszukiwań ;) Edytowane 22 Maja 2018 przez kede86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Teraz to Ty masz przewagę. Pewny kupiec z gotówką w ręce. Przekonał się, że może i zainteresowanie było duże ale nie za te pieniądze. Walcz, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 23 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Co to za wersja wyposażenia ? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-ID6AdcWi.html#27fcd07506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Masz napisane w ogłoszeniu "Wersja wyposażenia Zen + Pakiet Look 17". Szczegóły znajdziesz w katalogu, cenniku który kiedyś gdzieś umieszczałem lub w necie. Edytowane 23 Maja 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 W ogłoszeniu jest napisane "Wersja wyposażenia Zen + Pakiet Look 17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 @kede86 widzę, że celujesz w kolor taki jak mój (czarny etoile). Nie powiem, jak jest czysty, to jest ładny. Jak będziesz oglądał, pewnie znajdziesz mnóstwo śladów używania - nie do uniknięcia na ciemnym samochodzie, ale ja już się nie przejmuję Sensownie wyposażony ten Zen + pakiet... Od Limited odróżniają go na pewno uchwyty do zamykania drzwi przednich, skóra na gałce zmiany biegów, lampki w drzwiach (u mnie ich brak) - reszty nie widać, bo - jak często - zdjęcia są "super". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) Z tym Zen to ściema jakaś. W tych rocznikach były Authentique, Dynamique itp. Zaś Zen, Intens itp. weszły od phIII czyli z dużymi światłami - czyli rok 2014. EDIT: Sorry, myślałem że o tym poprzednim ogłoszeniu jeszcze piszecie. Edytowane 23 Maja 2018 przez Jottar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) gościu kończył ciekawe szkoły negocjacji 37 500 PLN: PS: nigdy nie widziałem takiego sposobu sprzedaży samochodu - wnioskuję więc, że facetowi się spieszy... Edytowane 23 Maja 2018 przez konwil Post scriptum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Jakiś niezdecydowany... 4 godziny temu, pbet napisał: "Wersja wyposażenia Zen + Pakiet Look 17" Jeszcze jedno @kede86. Wyposażenie ZEN jest w katalogu datowanym 12-12-2013: W katalogu 06-10-2014 są inne. Niby katalog na rok modelowy 2015 czyli ja chyba taki mam, a @konwil na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 No w sumie zgoda - faza III pomiędzy '14 a '16 - nie powinna być w Zen. Ale możliwe jest, że w innych krajach było inaczej - chociaż to nie, bo tu pochodzenie krajowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 @konwil była. Dwa pliki w załączniku. MIIIph3 katalog.pdf megane-broszura.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 (edytowane) @pbet no jest, ale data wydania 12-12-2013, czyli jakby pierwsze egzemplarze. Potem wygląda, że ograniczono ilość wersji. I słusznie. EDYCJA 24.05.2018: I mamy 36 500 zł (dodano też nowej zdjęcia): Edytowane 24 Maja 2018 przez konwil Edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kede86 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Do mnie wczoraj pisał na PW, że odda za 35500 Niestety dla niego już za późno bo wczoraj kupiłem moją Megi Jak tylko będę miał trochę czasu to opiszę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Dobry ziomal no i niech się buja, a Ty ciesz się autkiem które kupiłeś. Mógł od razy być poważny, a nie tak kombinować. Czekam z niecierpliwością aż się pochwalisz co upolowałeś. Swoją drogą 35 to byłaby już chyba całkiem uczciwa cena za ten samochód. Edytowane 24 Maja 2018 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 25 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) @kede86 i bardzo dobrze a no i daj cynk co kupiłeś @pbet facet się uczy (ten sprzedawca), powoli, ale jednak. Wg mnie to najgorsza rzecz jaką można było zrobić - wystawić auto za jakąś cenę i codziennie obniżać (ba, nawet i 2x dziennie). Każdy kto potencjalnie na auto poluje, obserwuje i widzi co jest grane, więc czeka aż facet zmięknie do swoich granic. Jak pisałem, ciekawe szkolenia jakieś musiały tutaj być Edytowane 25 Maja 2018 przez konwil Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi