flowgrid Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Cześć Podczas ostatniego poprawiania spasowania klapy bagażnika i lakierowania samej klapy w ASO misiowie zapomnieli nakleić na tylną klapę logo Megane. Zrobię to we własnym zakresie. Mógłby ktoś zmierzyć i podać odległości oznaczone czerwonymi strzałkami na załączonym zdjęciu Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Chyba po lakierowaniu, bo kto by zrywał napis do regulacji spasowania klapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flowgrid Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Zgadza się, poprawiali pasowanie i lakierowali klapę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Jeśli pasowali i lakierowali to logo też powinni nakleić. Ja bym się sam za to nie zabierał, po to jest gwarancja żeby serwis zrobił wszystko jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo7777 Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 U mnie w Octavii klapę lakierowano na gwarancji to naklejali nowe emblematy tj. Znaczek Skody, oznaczenie modelu i typ silnika. Tak samo powinni zrobić u Ciebie w Megane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 (edytowane) 23 godziny temu, mich64 napisał: Jeśli pasowali i lakierowali to logo też powinni nakleić. Ja bym się sam za to nie zabierał, po to jest gwarancja żeby serwis zrobił wszystko jak trzeba. Mi tak nakleili, że sam zdejmowałem i naklejałem jeszcze raz, żeby było równo. Tutaj opisana cała historia: https://megane.com.pl/topic/73199-wysokość-umiejscowienia-emblematu-grandtour/?tab=comments#comment-492361 Edytowane 7 Maja 2018 przez Jottar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Brak słów :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Flowgrid daleko masz do ASO?? Przecież bym im nigdy nie odpuścił takiego partactwa - co oni sobie jaja robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Pewnie mają podwykonawcę. A jak się samemu poprawi to nie uwzględnią reklamacji bo niby "grzebane". Ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Flowgrid, dostałeś nowy napis z szablonem, czy chcesz naklejać ten zdjęty wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flowgrid Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Całkiem nowy szablon z napisem znalazłem w bagażniku. Pewnie tam go wrzucili w ASO z planami późniejszego naklejenia, o którym zapomnieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Pamiętaj, żeby przed naklejaniem odtłuścić dobrze powierzchnię, np. alkoholem izopropylowym. Ja bym się cieszył, że nie nakleili. Lepiej po lakierowaniu dać lakierowi dobrze odparować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flowgrid Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Bez naklejonego logo MVI wygląda teraz prawie jak MIV GT W nawiązaniu do pierwszego posta mógłby ktoś z szanownych forumowiczów zmierzyć i podać odległości oznaczone czerwonymi strzałkami na załączonym zdjęciu w pierwszym poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Sprawdź szablon który znalazłeś w bagażniku. Powinien być tak "zrobiony", że wszystkie odległości są na tym szablonie zaznaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 @mireczek01, różnie z tym bywa. Po przyklejeniu według szablonu w MIII Grandtour napis wypada 3 cm powyżej oryginalnego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi