siemor Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam, mam pytanie. Kupiłem megane iv z Francji. W nawigacji jest wgrana mapa europy ale nie chce pokazać nic poza terenem Francji. Dokonałem aktualizacji mapy ale nic to nie dało. Czy muszę się udać z tym do serwisu, czy jestem to sobie w stanie sam zrobić? REGULAMIN 5.1 Użytkownicy zobowiązani są do umieszczania swoich tematów odpowiednich działach... - przeniosłem mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Sprawdzałeś w My Renault jaka jest mapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemor Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Tak nawet sciągnałem aktualizację i wgrałem ją do auta. Nadal navi nie wychodzi poza granice Francji i wyswietla komunikat jestes poza zakresem mapy. Wgrana jest MAPA EUROPA V1506 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) jak samochód na gwarancji to zadzwon na infolinie renault i Ci od razu powiedzą w dziale multimediów co trzeba zrobić ja mam tak: MAPA EUROPA 2017.06 Treść Aktywny Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez LTar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemor Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 ok dzięki. Na infolinii udzielono mi wszystkich odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 a z ciekawości, dla innych użytkowników, co trzeba zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaboss Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Dnia 1.08.2018 o 14:20, siemor napisał: ok dzięki. Na infolinii udzielono mi wszystkich odpowiedzi. Kolega pomocny widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 No jak zalogował się tylko żeby dostać info co z fantem zrobić. Navi zaczęła działać to koniec z wizytami na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kry Opublikowano 23 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 W dniu 21.10.2018 o 11:06, kolaboss napisał: Kolega pomocny widzę. Poproszę o odpowiedź mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Mam pytanie czy ktoś zdecydował się kupić subskrypcję roczną na mapy za jedyne 79,90 EUR? Od ostatniego roku nie było aktualizacji. Cena wydaje się za wysoka podobnie jak za usługę Traffic. Czy warto w to inwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Nie warto. Nie warto inwestować w to, co masz za darmo w telefonie. Świat zjeździłem na telefonie i nie zabłądziłem. Opcja traffic w gratisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 7 godzin temu, szwagier24a napisał: Czy warto w to inwestować? Nie warto. Mi się skończyła w maju. Renault obiecywało dwa razy w roku aktualizacje, nie wywiązało się. Mapy stare, jak jest aktualizacja to już zawartość jest o przynajmniej rok opóźniona. Na szczęście "czarny rynek" kwitnie i można sobie dograć najnowsze mapy z 2022 r. Traffic masz przynajmniej w trzech oficjalnych aplikacjach na AA: Yanosik, Waze, Google maps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_Meg Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 W dniu 14.10.2022 o 22:53, szwagier24a napisał: Mam pytanie czy ktoś zdecydował się kupić subskrypcję roczną na mapy za jedyne 79,90 EUR? Od ostatniego roku nie było aktualizacji. Cena wydaje się za wysoka podobnie jak za usługę Traffic. Czy warto w to inwestować? Ale po co? Raz, że navi od Renault jest średnio intuicyjna, dwa że aktualizacje wychodzą bardzo rzadko, trzy kabel i Andorid auto i masz mapy google, yanosika czy co tam sobie zażyczysz...już pomijam dużo lepsze działanie "ok google" niż sterowania głosowego reanult i możliwość wyboru celu podróży po jego nazwie a nie tylko dokładnym adresie. Z wbudowanej navi skorzystałem chyba z trzy razy na próbę i raz na kompletnym zad.. tzn. w takiej dziurze, gdzie zasięgu sieci komórkowej nie miałem i nie szło odpalić map google w trybie online. Co trzeba przyznać, że generalnie nieźle kombinuje zkorkami aby je ominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Chyba należę do gatunku wymarłego bo polubiłem tą nawigację i tą apatyczną panią radzącą gdzie mam jechać - z resztą to ta sama co w Mio. Co do intuicyjności to nawet dość dobrze się rozumiemy. Faktycznie 3 lata temu zdecydowanie lepiej prezentowało się pokrycie dróg. W fabrycznej podoba mi się integracja z pojazdem, możliwość błądzenia po menu podczas śledzenia nawigacji. Nie mniej na Traffic się nie decyduję - 25 EUR byłoby mocno dyskusyjną kwotą podobnie jak za mapy, których od niemal dwóch lat nie ma nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi