marcin33892 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 @SilverekPewnie tak bd, szkoda bo oferowali mi w salonie ręczny elektryczny ale nie chciałem mając doświadczenie z teścia Scenicem w którym co chwilę ten ręczny elektryczny swiruje. Wybrałem tradycyjny ręczny ale zaś mi brakuje tego podświetlenia. Trudno, trzeba bd przebolec. Po prostu myślałem że coś źle 2 fabryce złożyli hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 @marcin33892 spokojnie, bez tego można żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 A ja się cieszę z tradycyjnego ręcznego pomimo braku led. Przynajmniej mam użyteczny hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawlik2 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 W samochodzie musi byś multi-sens a w silniku 1.6sce go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 W intense 1.5 dci mam multi- sense, nie mam podświetlone tej listwy. To jednych chyba kwestia ręcznego i miejsca na kubki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33892 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, slawlik2 napisał: W samochodzie musi byś multi-sens a w silniku 1.6sce go nie ma. Mam muli sense, silnik 1.2 Tce. Z tego co widzę po zdjęciach to właśnie podświetlany tunel był chyba tylko z elektrycznym ręcznym. A tu zdjęcie dla tych co mówili że nie mam podświetlanych boczkow :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Żeby mieć ledy to elektryczny ręczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwro Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 4 godziny temu, slawlik2 napisał: W samochodzie musi byś multi-sens a w silniku 1.6sce go nie ma. Silnik nie ma znaczenia, a jedynie rodzaj hamulca. Ja mam 1.6Sce, hamulec elektryczny i podświetlenie w tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 jeśli byłoby to auto z francji jest 99 procent szans że są kable i wystarczy założyć inne listewki. co do Twojej nie jestem Ci w stanie zagwarantować ale niespodzianki się zdarzają, więc polecam sprawdzić będą one w końcowej części listewki przy desce. czarna wtyczka 4 pinowa. a takie listewki w sumie mam jakbyś miał wtyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33892 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 xxx Tylko że przy elektrycznym ręcznym nie ma tego wglebienia jak u mnie przy dźwigni hamulca ręcznego więc listwy od elektrycznego ręcznego nie będą pasować do zwykłego klasycznego recznego. REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla11 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 mi na tunelu migają z resztą w drzwiach też, więc olej to. masz za to fajne sidzenia, ja mam jakąś niby skórę ale takiego trzymania bocznego to nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin33892 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 @cegla11 Właśnie dla tych siedzeń brałem wersję GT Line U mnie jak narazie brak jakichkolwiek problemów, czy to z Ledami czy z tylna belka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Ale będzie utrudniać skupienie na drogach gdy ledy walą...coś taka ala wiocha ledy, w kierunku VW idzie Renault....Nie mam racji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi