pbet Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 @konwil Ty byś napisał i powiedział bo jesteś uczciwy, a wielu nic nie napisze i nie powie. Dla mnie z punktu widzenia kupującego określenie "bezwypadkowy" powinno służyć do poszukiwania auta, które nigdy nie miało naruszonej bryły. Nie twierdzę, że takie delikatne zdarzenia dyskwalifikują samochód ale powinny być jasno komunikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekKrk Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 @pbet oczywiście tylko jedna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 @JanekKrk ciekawe jak oni zdobywają takie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanekKrk Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 @Leszek3 auto było sprzedawane na aukcji jako powypadkowe pod koniec 2016. Wiec zdjęcia z aukcji albo maja dostęp do zdjęć zrobionych przez firmę ubezpieczeniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Dnia 15.08.2018 o 09:17, pbet napisał: @konwil Ty byś napisał i powiedział bo jesteś uczciwy, a wielu nic nie napisze i nie powie. Dla mnie z punktu widzenia kupującego określenie "bezwypadkowy" powinno służyć do poszukiwania auta, które nigdy nie miało naruszonej bryły. Nie twierdzę, że takie delikatne zdarzenia dyskwalifikują samochód ale powinny być jasno komunikowane. ja sprzedaje quada już 2,5 roku. oczywiście cena jest wysoka i każdy daje jakieś 3-4 tys mniej. Opisałem ostatnio wszystko, co zrobione, co zmodyfikowane, co do wymiany (tule wahacza tylko z tyłu). Opis około 1,5 strony A4. Nic, mały odzew. Teraz jak go wystawiłem z krótkim opisem 2-3 zdania to juz inaczej. Ludzie są dziwni i lubią być oszukiwani. Jak ja kupowałem samochód to nie nastawiałem się, że będzie bez wypadku, stłuczki, kolizji. W KAŻDYM samochodzie coś było robione. Ostatnio brak kupił astrę 3 kombi. Wszystko ładnie ale i tak coś z lampą tylną jest nie tak i na bank było coś robione. Ale też rejestrować się na forum i dawać linki do ogłoszenia to jest podejrzane. Wg mnie powinien być ban permanentny dla niego. Ważne aby jak najmniej i aby widzieć wcześniej. Ja ostatnio przerysowałem drzwi tylne kwiatkiem (kaktus, agawa) do blachy gołej (notabene lakier w megane 3 jest taki, że dziwne iż z deszczem się nie zmywa ). Drzwi do malowania. I kto mi uwierzy na słowo? NIKT (ale na szczęście zdjęcia mam). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 3 godziny temu, dreq02 napisał: Ludzie są dziwni i lubią być oszukiwani. Niestety masz rację, zobacz te wszystkie programy typu Zawodowi Handlarze etc. w polskiej lub innej telewizji. Ludzie kupują oczami, tanio kupić wyklepać, wyprać środek i zgarnąć 1000 zł więcej. Tak samo jest z mieszkaniami. Ciężko jest sprzedać samochód pt. ma wgniotki ma Pan tysiąc mniej za to. Człowiek jak wydaje te 20-30 tys. chce mieć spokój. Chyba że trafisz na normalnych jak my ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja tak patrzyłem, to nawet jak by to auto było bezwypadkowe, to ta cena była sporo za duża , jak na 8 letnią Meganę bez gwarantowanego przebiegu, bo poza tym że to rozbitek, to jeszcze przebieg powinna mieć skręcony. To auto , to chyba nawet te same opony ma co w momencie wypadku. A ten uczciwy handlarz jeszcze ma jedną ofertę: Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 @kacper69 ooo widzisz, a jak na pierwszej stronie tego tematu pisałem, że coś jest nie tak z tym samochodem to się ostro wypierał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Niestety niebieska jest już nieaktualna więc bardzo prawdopodobne, że ktoś się naciął. Może zawita niebawem w nasze skromne progi. Jeśli tak to oby nie znalazł tego zdjęcia kilka postów wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi