MichalVTS Opublikowano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Wydaje mi się że nie jest to od środka, a przyglądałem się dość dokładnie. Też mnie dziwi skąd taki nalot, ogólnie auto ma mnóstwo drobnych rys na lakierze, więc poprzedni właściciel musiał myć ją w jakiejś barbarzyńskiej myjni, więc i chemia mogła być agresywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ale rozumiem, że z przednimi lampami nie masz problemu? Więc ten trop raczej odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 No z przodu kolorowo też nie jest, ale bez dramatu. Jedynie są porysowane i leciutko zmatowione, ale w przyszłości też będą regenerowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Który masz rocznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 2010, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 @MichalVTS nie ma co wróżyć z fusów... najlepiej wrzuć fotkę tych lamp i wtedy wszyscy się zastanowimy co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 W załączniku zdjęcia lamp z bliska, jedne w pełnym słońcu jedne w cieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Faktycznie dziwnie to wygląda... szczerze mówiąc nie spotkałem się wcześniej z Meganką, która miałaby lampy w takim stanie. Czy przypadkiem nie dostaje Ci się do środka wilgoć? Spójrz na miejsce zaznaczone poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 @MichalVTS rozumiem, że taki stan to już po Twojej pierwszej ingerencji? Czy przed jakąkolwiek ingerencją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 @Silverek o tym to wiem, część lewej lampy paruje, ale nie różni się od reszty. @pbet tak, to jest po lekkim przetarciu papierem wodnym 1000 i polerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Zamglenie lamp od środka. Bo klosz wygląda na błyszczący. Jeździsz na światłach mijania cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalVTS Opublikowano 24 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 No właśnie nie, większość czasu jeżdżę na dziennych. Macie pomysł czym próbować wypłukać ten pył, czy co tam się osadziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 A czy te lampy są oryginalnie/od nowości w aucie? Bo patrząc na nie - mają te loga Renault - to chyba takich w fazie I nie było. Ja mam takie w fazie III, a rozumiem, że autko to faza I. To oczywiście nic nie znaczy, ba - wręcz oznaczałoby, że lampy są wymienione na >>nowsze<<. Może wzięte z bylekąd, albo w średnim stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 @konwil w PH2 też są ze znaczkiem Renault. Zweryfikowane osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Na pewno widziałem lampy bez tego, mniemam więc, że była to faza I, jak tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi