michal047r Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Witam, jaki akumulator do 1.5 dci bez start stop polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Weź ten https://allegro.pl/oferta/varta-silver-dynamic-trio-d15-sd563400061-63ah-610-7636426646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszardo Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Ja polecam akumulatory firmy banner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) autopart galaxy gold 77ah 800a. Mam taki w m2, kręci jak szalony 3 lub 4 rok w mocno niekorzystnych warunkach, tj krótkie odcinki, nie garażowany. Nigdy nie doładowywałem. Banner przereklamowany i drogi Edytowane 4 Października 2019 przez sKarlosMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal047r Opublikowano 6 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 dzięki Panowie, jeszcze jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwansterp Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Centra Futura ma 3 lata gwarancji, chyba jako jedyny aku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Futura to padlina. Co Ci po trzech latach gwarancji, jak padnie w czwartym. Dobry aku pociągnie 7 lat bez zająknięcia, nawet jeśli gwarancji ma tylko 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymekwt19i Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 FORSE WESTA 36 miesięcy gwarancji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal047r Opublikowano 7 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 (edytowane) Jaka pojemność akumulatora może być maksymalna skoro ja mam fabrycznie aku 60 ah 510a ? Który z tych trzech ? 1.https://www.autopart.pl/562-260-1 2.https://www.autopart.pl/560-230 3.https://www.autopart.pl/566-200 Edytowane 7 Października 2019 przez michal047r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 ten 62ah 600a będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal047r Opublikowano 14 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @sKarlosMegane a 70ah 680a będzie za duży ? Robie okolo 300 km tylko w weekendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Nie będzie za duży, ale wiadomo cena idzie w górę, a tym się chyba także kierujesz. Wskazałem jedynie który będzie najsensowniejszy z tych 3 linków, które podałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek54 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Najdłużej pracują akumulatory na pierwszy montaż u syna Volvo V50 prawie 10 lat zdziwienie też z podziwu wyjść nie mogłem ja z reguły korzystam z rodzimej centry nigdy nie miałem powodu narzekać w obecnych czasach wszystkie wydają się być dobre a ile będą pracowały to zależy od obsługi i dbania o akumulator wiadomo przecież że jak coś pracuje to i się zużywa obecnie w swoim samochodzie posiadam jakiś firmy motrio nieznana mi firma taki był w samochodzie jak go kupiłem z 2019 r i po sprawdzeniu wykazuje 90% pojemności. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Ja mam w Skodzie Future już dawno po gwarancji i jest ok drugą Future w dieslu i też działa poprawnie polecam.Do Flurens też taki kupię jak padnie fabryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 W dniu 9.06.2021 o 20:07, Sylwek54 napisał: Z reguły korzystam z rodzimej centry Nasza rodzima centra już od dawna jest amerykańska. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Producenci akumulatorów przewidują, że będą działać 4-5lat - w zależności od producenta. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ W związku z tym, że mój ojciec był taksówkarzem od 80r i trochę ich przerobił to poprosiłem o radę. Powiedział, że najdłużej zawsze mu wytrzymywał Varta z serii silver. I nawet niby te co były pod inną nazwą a były Vartą były gorsze. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi