szwagier24a Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Wymień wszystko co konieczne i sprzedaj- zrobisz prezent nowemu właścicielowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uprox Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Czy trzeba czymś posmarować trzpień, na który montuję tylną tarczę z łożyskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 8 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Wiem, że ma być czysty trzpień. Jak dla mnie to on wyglądał jakby łożysko się obracało na trzpieniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 2 godziny temu, Uprox napisał: Czy trzeba czymś posmarować trzpień, na który montuję tylną tarczę z łożyskiem? Żadna instrukcja nie przewiduje smarowania trzpienia na który zakłada się łożysko. 11 minut temu, Renia08 napisał: Jak dla mnie to on wyglądał jakby łożysko się obracało na trzpieniu. Po dokręceniu nakrętką dolna bieżnia jest ściśnięta i nie będzie obracania się na trzpieniu. Tarcie między kulkami powinno być mniejsze niż między łożyskiem a trzpieniem na który jest zakładane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi