bratpit Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 (edytowane) Zmieniłem kierunkowskazy w lusterkach na pływające, polecam taka modyfikacje. 280 zł i około 30 minut roboty ale efekt myślę zadawalający. Tak było: A tak jest po zmianie: Edytowane 28 Listopada 2020 przez bratpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irishrover74 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 A można jakieś bliższe szczegóły? Wygląda zacnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Kupione na Aliexpres, wykonanie naprawdę super. Sama wymiana to plug&play Edytowane 29 Listopada 2020 przez bratpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irishrover74 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Ach te "merytoryczne" komentarze.... Mnie od samego początku "bolą" kierunkowskazy w MIV, zwłaszcza przednie i wciąż nie potrafię zrozumieć, dlaczego nie zrobiono ich tak, jak w RS (naprawdę byłaby aż taka różnica w kasie?). Do tak ładnej linii nadwozia po po prostu nie przystoi... Chętnie bym się ich pozbył, ale niestety wiąże się to z wymianą całego zderzaka. A te zamienniki na lusterka sobie sprawię, choćby dawały tylko +5 KM i +10 Nm @bratpit ten widoczny wyłącznik służy do wyłączania efektu "pływania"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mausus Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Tak ten wyłącznik służy do wyłaczenia pływania, mryga wtedy całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyrochu Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 mozesz podac linka REGULAMIN Forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 https://a.aliexpress.com/_B0XSD5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 20 godzin temu, irishrover74 napisał: Mnie od samego początku "bolą" kierunkowskazy w MIV, zwłaszcza przednie Racja. Długa lampa aż się prosi o ledy sekwencyjne, a nie żarówka na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Tu akurat Renault przysłowiowo "dało dup...y". A takie kierunki w lusterkach wyglądają fajnie, niestety jak ja szukałem to jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Pytanie czy one mają homologację. Pewnie na kloszach chińczycy nanieśli na nie znaki homologacyjne jak na wszelkiej maści światłach do jazdy dziennej. Pytanie mam co do jasności tych kierunkowskazów: czy dają tyle samo światła? coby się nie okazało, że w słoneczny dzień nie będą dostatecznie widoczne. Czy częstotliwość mrugnięć jest taka sama co oryginalnych ledów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bratpit Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Dają wiecej światła jak ori, czestotliwość jest taka sama jak pozostałych kierunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irishrover74 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 20 godzin temu, Andon napisał: Racja. Długa lampa aż się prosi o ledy sekwencyjne, a nie żarówka na środku Dokładnie o tym samym myślałem. Aż dziwne, że Chińczycy jeszcze tego nie zrobili... albo słabo szukałem :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlon64x4 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 zastanawiałem się czy nie można rozłożyć tej lampy i wkleić tam dostępne w sprzedaży sekwencyjne paski led - koszt niecałe 100 pln za 2 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi