AgaAniol Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Kupiłam samochód sprowadzany który ma zamontowane webasto. Niestety nigdzie nie ma informacji jak to działa - od sprzedającego nie dostałam (komentarze w tej kwestii darujcie proszę). Czy ktoś może podpowiedzieć jak to się ustawia? Macie jakąś instrukcje? Pomóżcie proszę bo mam dosyć niespodzianek z tym autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Może najbliższe ASO puści farbę i udzieli jakiejś sensownej odpowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaAniol Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 10 godzin temu, pit-men napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Biorę taką opcję pod uwagę, chyba będę musiała sie do nich wybrać. REGULAMIN Forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 To będzie chyba najlepsza opcja i bez głupich komentarzy,jeszcze można poszukać samej instrukcji obsługi ktoś może ma ,niekoniecznie w PL. Powodzenia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Koleżanko, proszę bardzo instrukcja obsługi tego webasta. Jeżeli jest sprawne i podłączone to zadziała bez względu na to jaka dziewczyna zajmuje miejsce za kierownicą. EasyStart_R__obsł_PL_11_06.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaAniol Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 9 godzin temu, aniewa napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Życie mi ratujesz !!! Dzięki ogromne !!!!! REGULAMIN Forum się kłania - Prezes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BestLogin Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Jest to ebespraher które często ulegają awarii a precyzyjniej mówiąc ich sterownik. Miałem sporo przebojów ze swoim. Ogólnie przy tych temperaturach webasto powinno się samo uruchomić przy uruchomieniu zimnego silnika aż do momentu osiągnięcia przez silnik zadanej temperatury. Istotne przy tym jest to czy webasto jest suche (nadmuchowe) czy też mokre tj. wpięte w układ wodny. Gdyby był problem z uruchomieniem to może będę w stanie pomóc. Ogólnie i w uproszczeniu gdy włączysz z pilota nagrzewanie to z okolic samochodu powinien po około minucie dochodzić świst startującego samolotu + lekki zapach spalin. Jeżeli nie słyszysz tego dźwięku to znaczy że webasto nie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zawsze myślałem, że webasto jest tylko mokre (wpięte do układu chłodzenia). To niezły luksus jak oprócz zegara można uruchomić z pilota - żadnego skrobania - rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Można dokupić różne cudeńka tego typu. W Polsce Inter Cars jest dystrybutorem takich rzeczy Norweskiej firmy DEFA www.defa.com Cena wiadomo jaka, kosmiczna. Czy jest sens? To już po uważaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaAniol Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Dzięki za informacje, oberwało mi się z tego co widzę, za przyzwyczajenia z innych forów, no nic...dzięki za pomoc Wygląda na to, że będzie to działać, tylko jest jakiś problem z tym pilotem, bo się wyłącza sam, ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ogrzewanie postojowe w 1.6 benzyna czy 1.6 diesel ? Ja mam fabryczne marki webasto, niestety bez pilota :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaAniol Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 1.6 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi