wojtek0490 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 (edytowane) Czy Ecutweker umożliwia ustawienie wymiany oleju na rok i 10 tyś? Jeśli tak proszę o wskazówki. Pogrzebałem w internecie znalazłem filmik dotyczący ww. tematu. Dotyczył Laguny3, tutaj powinno być podobnie. Czy ktoś może mi trochę pomóc i podpowiedzieć, czy dobrze myślę? - Oil change initial range mileage - dystans do następnej wymiany oleju - Oil change initial range duration - ilość dni do następnej wymiany oleju - Usual oil change mileage - co ile km następna wymiana oleju - Usual oil change duration - co ile dni wymiana oleju Czy mam rację, czy ktoś się bawił tym programem? Ja najpierw sprawdzam na sucho, dlatego na zrzucie brak wartości. Jak się uda będzie tutorial dla potomnych. Edytowane 15 Czerwca 2021 przez wojtek0490 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Dzięki koledze Aniewa (dziękuję) udało mi się zainstalować i połączyć z samochodem aplikacją Pyclip. Jednak nie ma tam dużo adaptacji i testów. Albo nie umiem do nich dotrzeć. Czy aplikacjami z tematu można więcej? Czy jest to to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Dużo więcej w konfiguracji zrobisz Ddt4all (Windows) lub ecutweker na Android. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 W dniu 12.06.2021 o 07:33, wojtek0490 napisał: Czy Ecutweker umożliwia ustawienie wymiany oleju na rok i 10 tyś? Jeśli tak proszę o wskazówki. W androidowej wersji. Wybierasz Meter Cluster Skanujesz w poszukiwaniu modułu. U mnie zgłosił się TdB_J95_v4.40 Po tym Ecran Configuration, następnie Config Entrietien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKwiat Opublikowano 4 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Witam ma ktoś może schematy do ddt4all Wyłączenia automatycznego ręcznego tzw zimowy tryb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 4 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zmieniasz wartość w konfiguracji ecu hamulca elektrycznego. Poniżej scren z ekranu ddt4all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta17 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 W dniu 10.01.2021 o 21:26, aniewa napisał: 2-wyświetlanie zegarka w liczniku Czy możesz napisać jak to znaleźć w w ecutweker, ja nie widziałem takiej tam opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Szukaj w "Meter Cluster" , następnie Auto Identyfi i klikasz w znaleziony ecu licznika. Tam w konfiguracji szukasz "Clock display", wybierasz zegar 12/24 h i zatwierdzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zegarek będzie się nakładał na listko stylu jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta17 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 W dniu 7.12.2021 o 21:08, aniewa napisał: Szukaj w "Meter Cluster" , następnie Auto Identyfi i klikasz w znaleziony ecu licznika. Tam w konfiguracji szukasz "Clock display", wybierasz zegar 12/24 h i zatwierdzasz. Widać mój komputer tego nie obsługuje bo nie ma tam takiej opcji w konfigu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Jakie masz ecu licznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta17 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Wg auto identyfikacji jest to: CLUSTER_L38VE_GEN2_V1.09_CHN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Faktycznie w tym liczniku brak tej opcji. W M III po aktywacji zegarka i tak go normalnie nie widać, po każdym uruchomieniu trzeba by przewijać przyciskiem komputera by zegarek był widoczny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krinexxiu Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 (edytowane) Hej, ostatnio jadąc Skodą Octavią III zauważyłem że sama dodaje gazu na półsprzęgle ( obroty podskakują z 800 do około 1000), czy jest jakaś możliwość zaadaptować coś takiego w Megane 3? Mam DDT4ALL, nawet trochę popatrzyłem w komputerze, ale nic takiego nie znalazłem. Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Krinexxiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Mam to w MIV i Capturze. Fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi