aniewa Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 UCH w SC II ma uszczuploną opcję konfiguracji. Takiej opcji nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Rozumiem. Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter85 Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2022 Witam mam takie pytanie czy za pomocą ecutwecer można zmienić podświetlenie wskazówki prędkościomierza w Megane 4 ? W dniu 10.01.2021 o 21:26, aniewa napisał: 4-włączyć funkcję, że po dwusekundowym przytrzymaniu przycisku otwierania bagażnika klapa bagażnika odskoczy automatycznie na 1 cm od zamka Chciałbym zrobić to u siebie w Megane 4 gdzie mam tego szukać w Ecutweker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Czy w Megane III jest uruchamiania świateł awaryjnych przy nagłym ostrym hamowaniu? Miałem coś takiego w Lagunie II ph II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziamar3 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Na pewno nie masz tego seryjnie? U mnie w meg 3 ph1 jest, lecz trzeba na prawdę mocno wcisnąć hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 2 minuty temu, Dziamar3 napisał: Na pewno nie masz tego seryjnie W bogatszych wersjach było to seryjnie jak dochodził układ wspomagania nagłego hamowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Mam. Na 10 lat raz wykorzystałem, jak mi sarna wyskoczyła. Sarna uszła z życiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Układ nie działa na śliskiej jezdni. W lagunie ustawiony jest od 60 km/h, ale działa wspaniałe. Światła awaryjne i działanie tego układu nie są wspólne. Awaryjne mają znacznie większą czułość i działają przy słabszej przyczepności. W służbowej M3 tego nie mialem - odbiegam od głównego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Muszę zrobić test? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 6 godzin temu, maniek1111 napisał: Czy w Megane III jest uruchamiania świateł awaryjnych przy nagłym ostrym hamowaniu Wszystkie megane III mają to ustawione fabrycznie. Możesz sprawdzić czy masz włączony parametr 'HAZARD_WITH_BRAKE_CF" Znajdziesz to w BCM/UCH - Flasher- Configuration. Powinno być na With. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1111 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Na pewno sprawdzę kol. @aniewa. ? Jest aktywne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziamar3 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Witam. Gdzie można zmieniać siłę wspomagania kierownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marer Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Witam wszystkich serdecznie Testował może ktoś coś z czujnikiem zmierzchu ? Konkretnie chodzi mi o to że krótkie światła zapalają się za wcześnie, jak jeszcze jest dość widno na zewnątrz i razem z nimi ekran nawigacji przechodzi w tryb nocny, czyli ciemny. Chciałbym żeby to wszystko zaczynało się przełączać dopiero wtedy jak już na zewnątrz będzie ciemniej . Ktoś może wie jak ustawić? jakie wartości poprzestawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 U mnie było odwrotnie. Na rysunku masz ścieżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marer Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Dzięki za odpowiedź Powiedz mi o ja mam ustawić w tym 1 okienku? Do wyboru jest High Low Low Medium Medium high Aktualnie mam Low Medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi