LTar Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 W 2014 kupiłem mokke za 82 000 a w 2018 sprzedałem za 57 000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 13 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 14 godzin temu, dzixonPP napisał: Ściągnąłem raport VIN. Skąd masz raport? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 (edytowane) W dniu 13.03.2021 o 21:44, KDKJ napisał: Papuga Raport mam z autobaza.pl Jeżeli chodzi o wartość szkód to kwota 70 000 zł to jedno ale w raporcie też są wskazane miejsca szkód - praktycznie cały samochód dookoła do wymiany ... z kołami włącznie. Nie wiem co tam się podziało ... Nie mogę się dodzwonić do komisu mimo, że gość nie chce przekazać szczegółów przez otomoto.pl Dziwna sprawa edit : REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - Prezes Znalazłem jakiś czas temu ofertę na Megane z Francji. Stuknięta i zrobiona pod siebie. Właściciel przejechał nią 90 000 km od zrobienia. Wyłożył mi kawę na ławę co było robione. Mam zdjęcia. Do tego twierdzi, że "podłużnice ustawione na laser, nie cięte, nie spawane" - jak mam to rozumieć? Do tego zastanawia mnie prawy boczek fotela kierowcy - auto ma przejechane 120 000 km EDIT : Panowie, pojawiła się nowa oferta. Co o niej sądzicie? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-205-km-1-6-benzyna-ID6DIlX5.html#520fd3bba7 Dziękuję wszystkim za pomoc. Jesteście fajną społecznością ... Edytowane 2 Kwietnia 2021 przez dzixonPP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Godzinę temu, dzixonPP napisał: Jesteście fajną społecznością .. Rozumiem to jako sarkazm ale uwierz, że naprawdę wielu zawdzięcza dużo dzięki tej "fajnej społeczności" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 11 minut temu, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - aniewa Dobrze rozumiesz ale jestem sfrustrowany ponieważ chcę kupić Megane a póki co forumowicze nie pomagają. Mam nadzieję, że jak już kupię i napotkam problem to odzew będzie większy. Jeździłem kilkoma samochodami i każda marka/model ma swoje forum ale póki co społeczność Renault Megane blado wypada na tle innych. A to nie jest jedyny temat w którym się wypowiadam. Na pocieszenie dodam, że jest lepiej niż u Opla Astry bo tam nikt nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omega Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Być w opozycji i krytykować jest zawsze łatwiej. Do tego ani wiedzy ani szczególnej mądrości nie potrzeba, wystarczy dużo i głośno chłapać. Pokaż swój nick z forum FIATa, chętnie zobaczymy jakie wartości dodane kolega tam wniósł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Co możemy Ci powiedzieć Megane IV GT to fajny samochód ale co do konkretnego egzemplarza to musisz sam zweryfikować...za 250-300PLN (Poznań) w 2h sprawdzą samochód - stan powłoki lakierniczej (pomiar na każdym elemencie), klocki tarcze, wycieki, światła, zawieszenie, podłączą pod komputer, sprawdzą szyby, podłogę, koła. Uważam, że warto na to się zdecydować jak wydajesz ~60k na samochód. Tym bardziej, że każda nieścisłość/brak/usterka jest argumentem do negocjacji ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 14 godzin temu, omega napisał: Być w opozycji i krytykować jest zawsze łatwiej. Do tego ani wiedzy ani szczególnej mądrości nie potrzeba, wystarczy dużo i głośno chłapać. Pokaż swój nick z forum FIATa, chętnie zobaczymy jakie wartości dodane kolega tam wniósł. W jakim sensie w opozycji? Na pewno wniosłem więcej niż Ty w tym temacie. Nick dzixonZWA - miłej lektury. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-reanult-megane-iv-grandtour-gt-205km-edc-ID6DKzR7.html#e2f505b70e Co sądzicie o tym egzemplarzu? Sztuka wydaje się być tip top ale cena chyba dość spora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Co tu dużo mówić. Wszystko wydaje się idealne. Takiego auto już nowego nie kupisz. Pewnie nowy cennikowo że 120 000 więc strata wartości 40 000 w 3 lata to chyba normalne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 @LTar dziękuję za odpowiedź. Takie pytanie. Roletka zasłaniająca miejsca na kubeczki była tylko w wersji z elektronicznym ręcznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 @LTar kurde, szkoda. Co prawda to detal ale podaba mi się ta roletka A da się jakoś przerobić ręczny na elektryczny? Czy za dużo grzebania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasKRK Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 @LTar Ok, rozumiem. Czy w samochodzie z 2018 roku będzie już RLink z apple car play? Jak to jest z tempomatem? Zawsze jest tylko do 140km/h czy była jakaś aktualizacja, która to zmieniła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Apple car play powinien być. Tempomat u mnie nie jest ograniczony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi