Renia08 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Witam Wszystkich. Z racji tego, że jestem już sporo na forum, chce was wszystkich prosić o poradę. Znajoma chce kupić autko, na dojazdy do pracy, zawieźć dzieciaka do przedszkola jakieś zakupy, może przejażdżka czasem. Mam taki egzemplarz. Ma być gaz, bagażnik uzywany nie będzie. Wszystkiego sie dowiem na miejscu. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia. Jest radio oryginalne. Wiem, że Francuzy mają problem z radiem i wyświetlaczem, że musi być od jednego auta. Jak jest w tym przypadku? Auto ma być tanie w zakupie, i naprawach. Jak macie cos na sprzedaż to dawajcie. Max 60-100 km od Niska, okolice Rzeszowa. https://m.olx.pl/d/oferta/renault-clio-iii-2007-1-2-b-g-CID5-IDJUiyh.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Ogłoszenie już nie jest dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Dokładnie. Szybko się sprzedało. Szukam kolejnej sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 (edytowane) Ok Moi mili. Zakupione zostało Clio II 2007 rok. Pytanie O radio. Wcześniejszy właściciel dał jakiego Kenwooda. Aby dać oryginalne bo pewnie jest połączone z wyświetlaczem, to Tyle samo akcji trzeba zrobić co w Megance? Czy podpinam wkładam i śmiga? Edytowane 16 Października 2021 przez Renia08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 16 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 Kenwood ma mocniejszą końcówkę mocy niż fabryczne. Mnie jakość głośników wystarczyła jak membrany rozchuśtało porządne radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 16 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2021 No Kenwood to ma 4x45, a nie 4x15 czy tam 4x25. Po prostu pytam, bo fajnie korzystać z tego wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 9 godzin temu, Renia08 napisał: No Kenwood to ma 4x45 Tyle to ma maksymalnej. W rms ma jakieś 4x27. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 17 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 No tak, ale co w przypadku włożenia oryginalnego radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Refild Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 wkładasz wpisujesz kod i gra ,w megane 3 i lagunie 3 tez tak jest:) tylko PSA maja integre z vin auta w tych rocznikach z tego co kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 23 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Ni właśnie do Meganki III musi być radio od wersji takiej jakie mam u siebie. Więc nie jest tak prosto. Dlatego pytałem jak w Clio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi