Decanab0l Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Posiadam filtr wk9012x (Mann) założony przed tym całym cyrkiem z turbina czyli jakieś 2mc temu Czy tyle powietrza w tych przewodach to normalne ? https://youtu.be/XUPNC7EisfM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Na filtronie było by gorzej:D generalnie to stare oringi w szybko złączkach ale nie udało mi się takich kupić. Osobiście je smaruje i smar uszczelnia. Zdarzy się na el ale generalnie zdaje egzamin:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Powietrze - to zabójca dla ; - wtrysków i pompy wtryskowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decanab0l Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 54 minuty temu, Andrzej-2010 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Czyli jak działać,skoro mam nowy markowy filtr ?kupić następny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 46 minut temu, halas2 napisał: generalnie to stare oringi w szybko- złączkach, ale nie udało mi się takich kupić. Osobiście je smaruje i smar uszczelnia. Generalnie -należy uszczelnić połączenia przewodu paliwowego; - można też użyć opaski zaciskowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 29 minut temu, Decanab0l napisał: Czyli jak działać, skoro mam nowy markowy filtr? kupić następny ? Masz markowy filtr to nic nie działaj. Jeżeli naprawdę masz widoczne w znacznej ilości pęcherzyki powietrza to wymień przewody na gumowe do paliwa o średnicy 8 mm i umocuj je opaskami zaciskowymi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Decanab0l Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 17 minut temu, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Mam tyle ile widoczne na załączonym filmiku odemnie . Nie wiem czy to dużo,mało czy tyle ma być. Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Takimi pęcherzykami osobiście bym sobie d..py nie zawracał. Jakieś pęcherzyki zawsze będą. Może3sz walczyć z tym jak masz ochotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi