Geble Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Dnia 24.02.2020 o 14:37, Bartez81 napisał: I co powinno być Do AA wystarczy, do ACP potrzeba gen 2.1. https://github.com/cedricp/ddt4all/issues/187 8 minut temu, Pyjter napisał: W serwisie w bielsku powiedziano mi że mogą zaktualizować z 2.2 na 7 tylko nie biorą odpowiedzialności jak się coś ubiją. Zajebiście z ich strony, nic tylko próbować EDIT: Ktoś słyszał o wymianie modułu USB w R-Link2? Robi ktoś coś takiego? Jak to ugryźć? Edytowane 26 Lutego 2020 przez Geble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Auto na gwarancji? Lub jako koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geble Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Tak, na gwarancji jeszcze 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 @Bartez81 akurat miałem na myśli kolegę @Geble. Chciałem zobaczyć jaki ma moduł R-Link na pokładzie ;). W Twoim przypadku pozostaje wyłącznie wymiana całego modułu, wraz z kontrolerem USB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 To chyba mija się z celem kto wiedział że tak będzie jaki może być koszt wymiany Nie rozumiem jednego czemu chodzi aa ,google maps ,waze a you tube jest tak wielkim problemem że jest tylko dźwięk a nie ma video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azathermenian Opublikowano 1 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Może ktoś zalinkowac jakiś sprawdzony poradnik odnośnie aktualizacji systemu z 2.2 do wyższej wersji ? W internecie trochę tego jest i nie wiem komu zaufac. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 2 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Koledzy, mam pytanie: W opcji R-link Store w samochodzie system zmienił mi kraj domyślny na Francję. Być może z tego powodu, że raz zalogowałem się do MyRenault France. Potem zalogowałem się do MyRenault Polska (jak dotychczas). Ale kraj domyślny dla R-link Store ciągle jest Francja. Bardzo proszę o informację, jak wrócić do stanu kiedy krajem domyślnym jest Polska. Edytowane 2 Marca 2020 przez ABCMegane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Usuń z PL MyRenault samochód, potem zaloguj się do franzuza i usuń tam samochód (jak jest), potem znowu zaloguj się do PL i na nowo dodaj samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnykot Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Witam. Ja podczas wybierania z kierownicy adresu mapy mówi mi że nie mogę wybrać bo mam zły region czy coś takiego jak to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Czy ktoś uruchomił screen mirorring w Megane 2016? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Do mirroringu konieczny jest root telefonu. Jak masz zrootowany telefon to zainteresujesię aplikacjami aa_mirror.apk i aa_unlock.apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Dnia 6.02.2020 o 11:15, LTar napisał: oficjalnie się nie da. Możesz przejść na wersję 7. jednak przez serwis. Możesz dłubać sam w systemie i zrobić nieatoryzowaną aktualizację, jest instrukcja na forum. Poszukaj. Mnie serwisy odmówiły aktualizacji 2.2 na 7.0 . Odpłatnie , po gwarancji. Magik z Będzina też spękał , zasugerował wymianę radia. Nie jest więc różowo mając 2.2 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 A byłeś u tego magika nie dał rady myślałem żeby pojechać do niego Chcesz powiedzieć że nie ma szans na uruchomienie screen mirror z 2.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Byliśmy umówieni w Będzinie. Miał na nam zaktualizować z 2.2 na 7.0. Wycofał się w ostatnim momencie. Zasugerował wymianę radia na takie z 7.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez81 Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Jaki koszt wymiany takie modułu u niego? Ja też rozmawiałem i pisał z nim i mówił że się da wszystko uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi