tomiaszek Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 posiadam w swoim Espace(2017) wersje 7.0.24.166 /moze jest nowsza?/...i tak ogolnie Wam Koledzy powiem/napiszę w Android Auto ogarniete najbardziej potrzebne aplikacje i chyba nie ma czego wiecej szukać (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Tak, możesz podnieść soft do v9. Warto, bo będzie Ci znacznie ładniej AndroidAuto wyświetlać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario44 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Obecnie najnowszy soft w r link2 Megane 4 to 9.0.37.211. Został wydany niedawno i z tego co wiem dostępny jest tylko w serwisie. Z tego co zauważyłem do tej pory wprowadza długo wyczekiwaną możliwość wyłączenia ostrzeżenia o przekroczeniu prędkości w nawigacji Tom Tom i widoczny jest podgląd paska klimatyzacji w trakcie korzystania z Android Auto w trakcie zmiany ustawień czego wcześniej nie było. Tak więc zmiany na plus. Ja wgrałem aktualizację za darmo na zasadzie bonusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 7 godzin temu, Mario44 napisał(a): Został wydany niedawno i z tego co wiem dostępny jest tylko w serwisie. Dostępny od ponad roku dla wszystkich i nie tylko w serwisie. Aktualizacja przez pendrive'a. Banalnie prosta: https://mega.nz/file/PJ0jDTqR#B_rMX0PGk51iOAKcpTMhJUX-hyUSE-QzgxrUGeAWPf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 sylwekdm Czym się różni wersja 9.0.37.211 od wersji 9.0.35.xxx? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.8 - aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 (edytowane) 3 godziny temu, ABCMegane napisał(a): różni Rozwiązuje "usterkę" podgłaśniającego się radia, gdy zapiszczą czujniki parkowania i jakieś inne problemy z dźwiękiem (nie u wszystkich ta łatka naprawia ten problem). Ja nie instalowałem, choć radio samoczynnie podgłaśnia mi się kiedy czujniki wykryją przeszkodę, bo nie chce mi się crakować i wgrywać od nowa map i fotoradarów. Edytowane 9 Stycznia 2024 przez sylwekdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 To chyba na odwrót, wycisza się radio, a przy włączeniu czujników czy biegu wstecznego radio wraca do swojej głośności. Ono błędnie się przycisza. Faktycznie jest to gówniany problem i nikt tego nie może rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 1 godzinę temu, LTar napisał(a): na odwrót Powinno być jak piszesz, a jest odwrotnie. I ja tak mam Dopiero najnowsza aktualizacja co niektórym rozwiązuje problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario44 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 W moim porzednim wpisie napisałem jakie zauważyłem zmiany. Innych nie stwierdziłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 W dniu 29.12.2023 o 00:03, sylwekdm napisał(a): Dostępny od ponad roku dla wszystkich i nie tylko w serwisie. Aktualizacja przez pendrive'a. Banalnie prosta: https://mega.nz/file/PJ0jDTqR#B_rMX0PGk51iOAKcpTMhJUX-hyUSE-QzgxrUGeAWPf8 Czy aby instalować trzeba tylko rozpakować ten plik do dedykowanego USB włożyć do samochodu, prawda? Dlaczego piszesz, że po tym trzeba ponownie mapę załadować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 bo instalujesz system na czysto, nie robisz aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Godzinę temu, ABCMegane napisał(a): trzeba ponownie mapę załadować? Jak masz mapę w originale, to nic nie musisz robić. Wgrywasz tylko aktualizację. Osobiste ustawienia znikną. Ja mam mapy i fotoradary z innego źródła, aby je wgrać trzeba wcześniej zainstalować patcha odpowiedniego do wersji. Każda następna aktualizacja usuwa cracka i mapy. Godzinę temu, ABCMegane napisał(a): rozpakować ten plik do dedykowanego USB Rozpakować i umieścić w folderze "R-LINK" na pendrive sformatowanym na fat 32. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 20 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Wgrana z linku, działa, jak potestuję do dam znać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABCMegane Opublikowano 20 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 Na forum na FB napisano, że wersja 9.037 jest przeznaczona dla radia Lanr 16 oraz wersji oprogramowania startowego 5729 . Nie można tej wersji wgrywać jeżeli masz wersję oprogramowania startowego 5615 ponieważ występuje wtedy brak dźwięku, nie działa poprawnie Bluetooth oraz radio się samo zgłaśnia i radio lubi się zawieszać. Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 20 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 W dużym skrócie - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi