Slowik8609 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Robak, dokładnie,jeżeli w 1.9dCi są tarcze 300mm to felunek 15 calowy po prostu nie podejdzie. A nie wiesz może jak jest ze Scenikiem II? Jakie tam rozmiary podchodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Slowik8609, dokładnie tak samo jak masz tarcze powyżej 280 mm to nie wejdą koła 15" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 dzięki wielkie Robak, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Pirelli świetnie się spisywały przez trzy sezony - do czasu aż zużyły się ponad 60 % - teraz to już makabra, jazda podobnie jak na letnich, aż dziw bierze jak jest różnica. Opony niby te same a nie takie same. Teraz nadają się jedynie na okres jesienno wiosenny, na pewno w tę zimę nie będę na nich jeździł choć maja jeszcze ładny bieżnik. Ewentualnie zainteresowanym mogę sprzedać komplet .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Ćwiczył ktoś z Was opony Kumho? O marce słyszałem ale nie mam wyrobionej opinii. W necie opinii też nie za wiele. Niby Mercedes i BMW stosuje na pierwszy montaż? Myślę o czymś takim: klepopon.pl/opona/kumho_kw23_i%27zen_xw_19021.html"]http://[ciach]klepopon.pl/opona/kumho_kw23_i...n_xw_19021.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 no są nowe Oponki > Uniroyal MS Plus 66 - 195/65R15 T 91 < pierwsze wrażenie z jazdy hmm spoko, cisza i na razie jeszcze śniegu nie ma ..., jak spadnie to dam znać jak się sprawują ... :roll: [ Dodano: 2010-11-01, 21:12 ] MiszaElk, a tobie podpowiem, że ja z swoje oponki dałem 195 zł z montażem więc nie wiem czy warto pchać się w chinola czy coś tego typu /PS. a kosztują chyba więcej/ Co do ceny - Kto szuka nie błądzi i nie są to stare jakieś bo oznaczenie mają 3510, czyli 35 tydzień 2010roku. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Jako, że mój temat został brutalnie skasowany, podczepię się tutaj - może dostanę rzeczowe odpowiedzi... Dwa modele dość wysoko w necie oceniane: 1. Michelin Alpin A4 2. Goodyear Ultra Grip 7+ Proszę osoby, które używają powyższego obuwia o opinie. Interesują mnie nówki sztuki, nie śmigane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 ja kupiłem w tym roku nówki sztuki ultragripy 7+ ale na razie Ci nie powiem jak się sprawują bo jeszcze śniegu nie ma ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Dziś zakupiłem zrobiłem skan może komuś się przyda :) Test opon zimowych AutoSwiatPoradnik 11 listopad 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazesz Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 I jak to lepiej jeździć na letnich ?? :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Niektóre letnie wypadają lepiej niż gorszej jakości zimowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu44 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Mam zamiar kupić opony zimowe Marka: KLEBER Bieżnik: KRISALP HP2 Rozmiar: 195/65R15 Czy ktoś użytkuje takie opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Z testu, który pokazał kepa416 jasno wynika co warto kupić i potwierdza się to co już nie raz padło na forum - że nie warto przepłacać za opony premium, a wystarczy kupić oponki Sava i będzie dobrze. Jedna uwaga - jak będziecie patrzeć na ceny podane w tym teście to zwróćcie uwagę, że opony premium zwykle podawane są z indeksem T, a te ze średniej półki z indeksem H - sprawia to wrażenie, że różnice w cenach są mniejsze niż w rzeczywistości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michi Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 witam, a co sądzicie o Dębicy Frigo 195/65 R15 ? Niestety nie ma ich w tych testach, a ceny porównywalne są z Savami...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slowik8609 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 ja miałem Frigo w tico. Na kopny śnieg są najlepsze nawet w testach ( np. w "motorze"). Jeździłem na nich w góry w ostry śnieg i nie miałem problemu. nawet pod niezłą górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi