Gość Opublikowano 24 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Moja też dzisiaj umyta, dodatkowo wypucowana deska, szyby i felgi (na letnich oponach zmienionych wczoraj) i jeszcze czeka mnie małe sobotnie odkurzanko w środku bo czarna wykładzina to koszmar dla czyściochów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek_7 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Wiosenne porządki oraz letni zestaw na felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) U mnie też była wczoraj szybka myjka i letnie koła. Czekam na lepsza pogodę z konkretnym myciem i woskowaniem. Edytowane 26 Marca 2018 przez tomqu86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Witam. Kabinówka wymieniona + ozonowanie ( własny zestaw - nieźle daje po kineskopie ). Reszta jak będzie ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malynowskax Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Witam dzisiaj zmieniłam felgi i nowe oponki letnie Jakoś teraz wygląda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Heja Megana również umyta, zaliczyła też pierwsze w tym roku odkurzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ddudekk Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) umyłem w końcu xD myślę zmienić opony http://fitnesshealthpros.comhttp://prestamosrapidosonline.sitehttp://postawnasiebie.pl/ Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez ddudekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karads Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 założone aluski z letnimi oponkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr35is Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Założone felgi po regeneracji plus nowe oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Co to za paski na felach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr35is Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 https://pl.aliexpress.com/item/New-16-Pcs-Strips-Wheel-Stickers-And-Decals-14-Reflective-Rim-Tape-Bike-Motorcycle-Car-Tape/32567172956.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.p9AG95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Jak wszyscy to wszyscy. U mnie również dziś zmiana felg i opon. Zdjęcia nie dodam bo wszystko oprócz kół jest brudne W sobotę się to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacablue Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Jeszcze raz ja Letnie koła założone, jutro przegląd i może olej z filtrem + filtr paliwa. Mycie i profilaktycznie szukanie odprysków po kamieniach na zaprawki. Wzmocnienia na podnośnik zakonserwowane - małe braki już były w zabezpieczeniu spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flowgrid Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) bacablue: Jakie zaprawki stosujesz na miejsca odprysków po kamieniach? Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez flowgrid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 To tak: Megane II wczoraj umyta i odkurzona na ręcznej (nawet jej nie widziałem, ale wierzę że dobrze - jak zawsze, a co...) - 70 zł jutro koła na letnie, bo dzisiaj było mokro, więc auto zostało w garażu (dziadek byłby ze mnie dumny...) - 30 zł Megane III: dzisiaj wymienione opony i oddane do przechowania zimówki - jedyne 204 zł #$%!@ dzisiaj, ale jeszcze się nie odbyło, mycie i odkurzane na ręcznej myjni - pewnie 70 zł Co dziś zrobiłem dla swojego autka? Niewiele, ale wydałem prawie 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi