P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Masz szczęście, że Ci tylko zwrócili uwagę, mogli po SM lub policję zadzwonić. Było by to Twoje najdroższe mycie. Po co śmieci wyrzucić do śmietnika jak można do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petor15 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 przemo za śmiećmi to też jestem za , że powinni za to poważnie karać. Ale z myciem auta mam troszke inne zdanie niż Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ~10 minut czekałem aż zwolni się miejsce przed dystrybutorem (choćby 1 z 2 możliwych) zastawione przez 2 busy. W tym czasie do 1-szego busa pan wrócił się 2 razy, a do 2-giego 3 razy. Jak już szczęśliwy pod zapłaceniu wracałem do auta to pan z 1-szego spokojnie, bez pośpiechu trzepał sobie siedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Co do trzepania siedzeń - trzeba było miłemu Panu wyperswadować takie działanie. Skoro zatankował i ewentualnie wymył okna (zazwyczaj przy dystrybutorze jest myjka) to niech się odmeldowuje. Miejsca do trzepania siedzeń jest mnóstwo na każdej stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak to mówią, na niektórych szkoda język marnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 uciekające powietrze z opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stes Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Sąsiad emeryt który ma garaż, wjechał na ostatnie wolne miejsce parkingowe. Wyjechałem dosłownie na minutkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie dość, że wszędzie remonty, utrudnienia, spieszący się dekle i jeszcze wiał dziki wiatr to na dodatek zatankowałem na orlenie nie lpg tylko jakąś padlinę. Nie jazda tylko koszmar Edytowane 20 Sierpnia 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petor15 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Umyłem sobie ładnie szyby przed garażem , pojechałem do miasta i podszedł pajac który myje szyby na światłach/skrzyżowaniach i nie dosyć że mi tylko je pomazał to chciał pieniądze . Nic mu nie dałem , a z racji że mam nie bardzo sprawne wycieraczki to nie psikałem spryskiwaczem . Tak to zawsze psikam spryskiwaczem i odchodzą Denerwują mnie takie typy , do roboty za łopatę a nie szybki myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 A numer do straży miejskiej masz????? Gonią babcie za handel pietruszką ze swojego ogródka, bo brak zezwolenia na handel, to i takich naciągaczy powinni pogonić. A gdzie zachowanie przepisów o ekologii w temacie mycia i neutralizacji środków chemicznych ??? Kilka takich zgłoszeń i wymuszonych interwencji i sprawa sama się załatwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petor15 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Hmmm a nawet o tym nie pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dodatkowo rozwalił mnie dzisiaj mistrz parkowania. Podjechałem na parking i zonk bo miszczu zajął tylko 2 miejsca, nie wiem miejsce na otwarcie drzwi zostawiał czy co. Normalnie tylko mu nalepić karnego k.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Zostawiłem sobie autko na parkingu, wracam po godzinie a tu flak na tylnym prawym. Musiałem rozładować bagażnik, a po zdemontowaniu okazało sie ,że załapałem kawałek metalu 1,5 cm na 3,5 cm. jutro wizyta u wulkanizatora a sceniol stoi na 3 alumach i jednej czarnej ... wwwwrrrrrrrrrrrrrrr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindj Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Urwany tłumik środkowy od plecionki. Przy okazji zahaczyłem o tory tramwajowe i rura zgięła się w literę V. Miałem oba tłumiki z tyłu przewieszone przez belkę :) Do domu brakowało mi 10km, starałem się dojechać po cichu i unikać progów zwalniających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ci co śmigają (śmigają....dobre sobie :)) po Warszawie wiedzą jak to wygląda i ilu palantów leci np. pasem do skrętu w prawo i skręca w lewo (na bezczelnego wpycha się na nas pas) bo im się czekać nie chce. I potem stoi się i czeka przez takich dupków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi