Archie Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 W Twoim przypadku (a dokładnie Twojego sąsiada) przydałby się Karny... na szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Debile... delikatnie mówiąc. Jakieś skretyniałe debilstwo urządziło sobie zabawe i połowę samochodów na parkingu uwaliło błotem. Własnie stoje teraz w cholernej kolejce do myjni. Zaraz wyjde zobaczyć czy to tylko u mnie tak wystrzałowo sie bawili :), czy jeszcze gdzieś. :) Dodano: 02 sty 2012 - 14:21 zajął prawie 3 miejsca nie wiem jak mu się to udało ale ma mistrza... Do mistrza jeszcze mu brakuje, ja widziałem jak typ VW T4 zajął 6 miejsc na parkingu pod marketem. stanął sobie po przekatnej :) Edytowane 2 Stycznia 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Kuna, nie dość że mi wyciąga wygłuszenie to jeszcze mi franca ułamała wtyczkę od potencjometru przepustnicy. Jak dorwę futrzaka to mu nogi z ... powyrywam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk2 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Z kuna możesz mieć problem nie mniejszy niż z samochodem.Mnie dziś od rana denerwuje kontrolka sygnalizująca rezerwę paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawapromyk Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Jak dorwę futrzaka to mu nogi z ... powyrywam P_r_z_e_m_o obawiam się, że kuny to sprytne zwierzątka i trudno je złapać :) Może pomyśl o profilaktyce? http://allegro.pl/odstraszacz-kun-i-gryzoni-12v-germany-na-kuny-i2009416723.html Mnie zdenerwował kot, który zrobił sobie z maski samochodu podgrzewany leżaczek. Niestety, aby wdrapać się, czy też zejść musiał wykorzystać podarowane przez Naturę pazurki... Sam myślałem o jakiejś profilaktyce, ale jeszcze się nie przełamałem... Edytowane 3 Stycznia 2012 przez kawapromyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson357 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Mnie wkurzyła dziś tylna wycieraczka w megi - nie dość że zastrajkowała, to wywołała dodatkowe problemy z elektryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kili1981 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Mnie dzisiaj rano wkurzyła kontrolka ABS. Wsiadłem do auta, przekręcam kluczyk a ta fran.a świeci. Zgasła po 7 sekundach. Spróbawałem jeszcze raz tylko po przekręceniu kluczyka poczekałem zeby kontrolki pogasły. Jak zgasły to startuje, a kontrolka od ABS znowu sie rozświeciła na jakieś 5 sekund. Czyżby zaczynały się jakieś problemy?! Edytowane 4 Stycznia 2012 przez kili1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysk Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Pióro wycieraczki firmy Uni... Wymienione 1m-c temu. Rozpadło się w pół na S3 kilka kilometrów za poprzednią stacją benzynową i 20km do następnej musiałem pokonać z wycieraczką przełożoną od pasażera zatrzymując się co chwilę aby owinąć na nowo ramię wycieraczki chusteczkami co by nie porysowało szyby. Nadmienię tylko, że padał deszcz ze śniegiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Wkurzyłem się jak dziś zobaczyłem stan świec zapłonowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mnie dzisiaj wkurzył pieszy i to nie jako kierowcę, ale też jako pieszego. Ruch u mnie momentami jest całkiem spory i przejść nie jest łatwo, ale dzisiaj gość odwalił super numer pakując się bezpośrednio pod maskę samochodu. Oczywiście gość dał radę zahamować, ale mało brakowało a Ci za nim już by nie dali rady i była by kanapka na 3 czy 4 + ewentualnie jeszcze pieszy sprawca. Całe szczęście, że typ przepuścił autobus, bo ten to by go sprasował z asfaltem. Kurde, myślenie jednak naprawdę boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Już mnie cholera bierze z tymi zamkami w moim aucie teraz zaczęło coś się dziać po stronie pasażera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Od tygodnia internet świruje bo UPC robi jakieś cuda w sieci wykupionego Astera, a dodatkowo dzisiaj padł mi jeszcze głośniczek w telefonie. Wymiana 2 minuty, tylko weź go kup w weekend w jakiejś ludzkiej cenie (nie po 50 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Witajcie. Wyobraźcie sobie, że ukradli nam (wycieli zwyczajnie) wszystkie przewody od prądu wokół garaży (murowanych wolnostojących) i teraz nie mamy prądu, a akurat nawiew mi padł i chciałem go naprawić :) . A na zewnątrz -20st.C :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Mi zamarzł zamek pasażera (nie mylić z wkładką)><, padł czujnik od otwarcia drzwi kierowcy... P.S Aktualnie mam -16C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 http://wkurwieni.pl/ Powyższy adres bez cenzury a tutaj oczywiście kulturka.Wkurza mnie medialny zachwyt dziennikarzy nad tym, że jest zima, albo jej nie ma. Ostatnio piszczeli, zwłaszcza Polsat i TVN, że nie ma zimy. Teraz płacz, że nadszedł mróz i jest zimno. W Polsacie to jeden operator wpadł w górach pod ratrak bo trzeba mieć piękne zdjęcia zimy. Paranoja. Siedzi tzw pogodynka albo dziennikarzyk i wciska kit.Moja temperatura życiowa to pomiędzy 18 a 24 więc wszystko co od tego rażąco odbiega jest denerwujące :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi