fred Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Po 3 tygodniach wreszcie wsiadłem do auta i okazuje się, że klima która wyglądała na szczelną jednak nie jest szczelna. Dodatkowo rozkopana Warszawa i kierowcy myśliciele (jedzie taki tempem spacerowym i sam nie wie czego chce). Dodano - I wyszło najgorsze co mogło wyjść, kompresor diabli wzięli Edytowane 28 Czerwca 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 du..ek który nagle włączył kierunek i depnął po hamulcach, a jeszcze bardziej wkurzyło mnie jak palant w mercu wjechał mi w tył classica i połamał mi ramkę z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vampirek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Zepsuła mi się gitara elektryczna za która miesiąc temu zapłaciłem 1 000 zł. Nówka, a do niczego, kasa odkładana przez pół roku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Awaria przez którą musiałem jechać wczoraj w nocy 200km żeby dziś rano być w pracy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mientex Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Byłem na niedzielnej przejażdżce przebierałem się i co? Zostawiłem okulary przeciwsłoneczne na dachu mojej Megany myślałem że to odpadł mi kołpak ale nic nie widziałem. Ale ze mnie gapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Szczęśliwy odebrałem auto od mechanika (tylne hamulce się zapiekały), a tu co?! Zapowietrzony układ hamulcowy Jutro do reklamacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makuli Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Zalany schowek w podłodze po stronie pasażera, pełen wody. Trzeba sprawdzić odpływ z klimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin102 Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Dowiedziałem się że mam opony z felgami typu pax system.. a najgorsze jest to że opony już nadają się tylko do wymiany. Dobrze że nie zamówiłem opon a miałem już taki zamiar-to bym się dopiero wkurzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Dopiero co wczoraj w wolnej chwili przyglądałem się jak można w prosty sposób dobrać się do wymiany żarówek w reflektorach sceniola drugiego, a tu dziś jadąc po ślimaku na parking galerii handlowej zauważyłem, że jedna soczewka nie świeci na ścianę. Cholera by to wzięła, jutro z rana skoroświt o 12, trzeba będzie się tym zająć. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Do dziś wkurzał mnie nie działający wiatrak na chłodnicy ale już się tym zająłem. A wczoraj wkurzyła mnie dodatkowo kobita w Mrągowie, która się zagapiła i wjechała mi, a właściwie mojej Meg w pupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 (edytowane) Kolejna święta krowa czyli kierowca autobusu (długi solaris bez przegubu), kończył mu się pas rozbiegowy więc tak po prostu zaczął się pakować na mój pas, jak by mnie nie było, a byłem w połowie długości autobusu więc o żadnej martwej strefie nie ma mowy. Na całe szczęście krówka usłyszała klakson, ale oczywiście potem otworzył okno i zwyzywał mnie wyrazami na kilka różnych liter alfabetu. Edytowane 19 Lipca 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlepster Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ] krówka usłyszała klakson a mnie właśnie padł klakson i nie mam jak na nie trąbić wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 nie mam jak na nie trąbić to krzycz, może usłyszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 A mnie dzisiaj bardzo wkur**** pewna kobita w Scenicu. Bez powodu gwałtownie zahamowała a mi dosłownie brakowało do niej 3 cm i byłoby bum. Oczywiście potem udaje, że mnie nie widzi ani nic... Dobrze, że jest coś takiego jak ABS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petor15 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 (edytowane) Ludzie którzy ciągle kablują. Myje auto nie działce przychodzi 2 kolesi i twierdzą że nie mogę myć sobie samochodu. ^^ Bo mają swoje teorie oleje,smary,sadze itd. A jak deszcz spłucze auto to jest okej. Edytowane 1 Sierpnia 2011 przez Petor15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi