Kreciq Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 aston76, żeby jeszcze nie doliczyli za znak Stop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Dzwoniłem do GITD, a dokładniej do działu automatycznego nadzoru nad ruchem. I dowiedziałem się, że w takim przypadku jak mój, nie będzie wystawiany mandat, jak kierowca podczas zmiany świateł przekroczy linię warunkowego zatrzymania. I na razie system ma tym skrzyżowaniu jest testowany. Kreciq stop tam obowiązuje jak sygnalizacja świetlna nie działa, więc o to się nie boję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Ale bydło jedzie w naszym kierunku... Edytowane 8 Września 2015 przez kacper69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek79 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Chwila nieuwagi na schodach i rozwalona rzepka. Na początek 3 tygodnie gipsu na całej lewej nodze. A meganka zatankowana pod korek postoi sobie w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 A ja mam stan wkurzenia na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 A mnie dziś taksiarze w Wawie wkurzają. Jeżdżą jak ostatnie cioty. Ale ja się zemszczę, jak tylko zobaczę w lusterku wstecznym jakąś śpieszącą się "złotówę" to też będę tak jeździł jak oni dziś. Na terror trzeba odpowiadać tym samym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 @kacper69: http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,mandaty-dla-12-taksowkarzy-za-tamowanie-ruchu,180415.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Jakość a raczej jej brak w przypadku sprzętów AGD oferowanych na rynku, podobnie mebli. Jeśli przykładowo na pralce mamy naklejkę, "gwarancja na bęben 10 lat, gwarancja na performację 5 lat, a na całą pralkę 2-3 lata" to o czym my mówimy. To samo drobne AGD. W meblach to samo. Tandeta. Nawet te drogie są czasem nie do użytku. To wszystko powinno kosztować, w przypadku np. pralek max 500 zł. Edytowane 26 Września 2015 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Następne skrzyżowanie z fotoradarem sprzężonym ze światłami. Tym razem w Częstochowie. I to samo co już przeżyłem u siebie, czyli przelot przez skrzyżowanie na żółtym, bo światło zmieniło się z zielonego 10 metrów przed samochodem. Kiedy w końcu założą sekundniki lub zrobią zielone mrugające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasfenix Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Przed wczoraj uszkodziłem nową przesyłkę otwierając ją przy sapiącym kurierze, a wczoraj padł mi laptop (zawias wyrwal przewód od matrycy). I jak tu optymistycznie gapić się w przyszłość..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabik Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Ostatnio wkurzyło mnie to, że jakiś debil rysuje mi moją Megankę. Kupiłem ją 3 miesiące temu i chyba w oczy kole bo tydzień temu rysa na całym prawym boku plus maska a wczoraj do kompletu lewa strona. Najgorsze jest to, że nie mam podejrzanego bo nikomu nie podpadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Gabik, 1. albo zajmujesz komuś "jego " miejsce parkingowe 2. albo ktoś che kupić od Ciebie tą meganę, ale troszkę taniej, bo jest porysowana ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Może to ta babka co w jakimś mieście rysowała auta dla rozrywki. :huh: Co do wkurzenia to nie mogę znaleźć porządnej kanapy o długości 190, ewentualnie 195 cm. To jakiś absurd. Nic mi się nie podoba. Szukam czegoś na wysokich nogach, rozkładanego(typowo na 3 osoby) Zacząłem przeszukiwać internet........... Edytowane 29 Września 2015 przez fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Mnie wczoraj (piątek około godziny 17) wkurzył korek na A2, a konkretnie korek (bardzo wolno jadący sznur samochodów) do NIEDZIAŁAJĄCEGO punktu poboru opłat który jest za Pruszkowem, patrząc od strony Warszawy. Pomimo że ten punkt jest nieczynny, to tak spowalnia ruch aut, że zator miał około 12 km, był aż za węzeł Konotopa. Każdy wyjeżdżający z Wawy Słoik w kierunku na zachód tracił w tym korku około godziny. Jak na tym punkcie poboru opłat zaczną pobierać opłaty, to korek będzie chyba sięgał do Marek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gokart Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Żona chiała poprowadzić moje auto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi