cinas Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Tak to samo co w megane Mam takie kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kartas1978 Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Witam co muszę dokładnie zakupić żeby wymienić zwykłe radio na takie z bl. I USB proszę o ofertę Megane 3 rok 2010 bez nawigacji jaki model radia itd. Edytowane 30 Listopada 2018 przez kartas1978 Info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Dział sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setuza Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Witam, mam Megane z 2009 z radiem jak na foto. W dniu wczorajszym wszedłem do samochodu i nie mam dźwięku, wyświetlacz pokazuje stacje , mogę zmienic na cd, aux , zmieniać głośność lecz głośniki nie wydają dźwięku. Wyciągnąłem radio wszystkie wtyczki są wpięte dobrze. Dodam, że przy aucie nigdy nie było nic majstrowane ( mam je od nowości). Ma ktoś jakis pomysł co mogło się wydarzyć ? . / ew. zaproponować jakieś radio które bez większych problemów wsadzę zamiast mojego fabrycznego ? ew. ma ktoścos na sprzedaż ? z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Jak by co to mam takie radio na sprzedaż panel nie wytarty Chyba ze masz ładny panel u siebie to można na allegro poszukać wytartego i przełożyć panel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi21 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witam, niedawno wymieniłem radio na to z Bluetooth i zaczyna brakować mikrofonu więc kupiłem mikrofon, wiązke od mikrofonu do słupka miałem fabrycznie i brakuje tylko wiązki z białą wtyczką od radia do słupka. I tu pytanie do was forumowiczów czy ktoś z was posiada taką wiązke na sprzedaż? bo na znanych portalach aukcyjnych nie ma takiej wiązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Tak bez problemu , odezwij się na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dana Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 Witajcie! Dzięki cinasowi udało mi się wymienić radio na to z USB. Zrobiłem nawet aktualizację oprogramowania! Mam jednak kilka pytań: 1.Czy w tym radiu da się ustawić funkcję podświetlania na niebiesko np.wybierania numerów stacji radiowych zamiast wyszukiwanie po nazwach stacji? W poprzednim radioodbiorniku była taka możliwość: lewa strona paska podświetlona na niebiesko-szukanie po częstotliwości, środek podświetlony-wybieranie po nazwie stacji, prawa strona podświetlona-wybieranie numeru zaprogramowanej stacji radiowej. 2.Na pilocie nie działają tylne przyciski którymi można było poruszać się po menu radia,podświetlając wybraną opcję, np.te opisane w pkt.1 3.Przycisk na pilocie oznaczony jako tel.włącza radio. 4.Jak z pilota uruchomić telefon? Jeśli ktoś wie i ma na to sposób,to proszę o wyjaśnienie. Napraw proszę klawisz spacji, gdyż czytać się tego nie daje. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dana Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jaki problem widać z moją spacją? Każdy wyraz jest pisany oddzielnie a cały tekst jasny i czytelny więc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
certino Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Czy to radio z USB z przodu gra jakoś lepiej od radia z gałką na środku z bluetooth ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Nie sądzę, od czarnego gra lepiej ale te to różnica dla mnie nie slyszalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebek Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Witam szanownych forumowiczów. Przymierzam się do wymiany radia na radio z BT przeszukując portale aukcyjne natknąłem się na radio Bosh (R2 RPP X95 V3 Chrome Satin) z dwoma (jak mi się wydaje) gniazdami radiowymi. Czy takie radio również się nadaje ? Czy to faktycznie są dwa gniazda antenowe ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 nadaje się, wystarczy jak wykorzystasz jedno gniazdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebek Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Tak z ciekawości są takie wersje M3 z dwoma antenami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 są, wersja BOSE wykorzystuje 2 anteny, ale wykorzystanie jednego gniazda tylko nie ogranicza std funkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi