cinas Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Nie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jummbo76 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Teraz tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jummbo76 Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Czy radio z Kangoo będzie pasować do megant 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Radio będzie pasowało pod warunkiem iż będziesz montował nawigację r-link - jest to radio do nawigacji R-Link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek90 Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Czy można zepsute czarne radio bez pokręteł z przedlifta 281150030R --D zastąpić takim samym radiem ale z końcówką --C? Jest jakaś różnica między --C a --D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Możesz zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 13 godzin temu, Marcinek90 napisał: Czy można zepsute czarne radio bez pokręteł z przedlifta 281150030R --D zastąpić takim samym radiem ale z końcówką --C? Masz jakieś na oku w dobrym stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypior88 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Nie chce zakładać nowego wątku dlatego spróbuje napisać tutaj. Czytam wątki i już się z lekka pogubiłem ? Mam Mégane w kombi 2010 rok 1.6 16v. Radio mam standardowe, płaskie z wejściem Aux w tunelu na gniazdach RCA. Nie mam nawigacji. Wymieniłem ostatnio głośniki z przodu, wygłuszylem furtki porządnie i osadzilem Morele Maximo Ultra 602mkII na dystansach. Granie poprawiło się mega, ale jak wiadomo jest niedosyt? Pierwsze co: wymiana radia? i tutaj pytanie. Jakie jest najlepsze dostępne radio w Mégane 3 seryjne bądź takie które lepiej zagra od tego co mam teraz? Mam dziwne odczucie że to radio które aktualnie posiadam ma pociągnięte wysokie tony i krzyczy. Nie wspomnę o tym że żeby zaczęło grać to trzeba odkręcić je dość mocno. Nie chce robić w aucie dyskoteki ale zależy mi na jakościowym graniu. Wymiana głośników dała sporo, ale chciałbym poprawić kwestie radia. Podpowiecie co można podziałać? Chce seryjne radio. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Rado 3d sound by arkamys Szukaj na forum było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypior88 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 (edytowane) Szukam szukam. Dlatego pisze, że się pogubilem w tym gąszczu informacji. Temat zestawu głośno mówiącego mnie tak nie interesuje jak właśnie lepsza jakość dźwięku. Standard to jakiś dramat? Edit: ok znalazłem w archiwach forum że radio 3D Arkamys ma numer 281159243R więc jak ktoś posiada takie radio w ładnym stanie z wyświetlaczem do Megi 3 ph1 to proszę o info ? Edytowane 23 Czerwca 2021 przez szczypior88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 24 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Musisz szukać radia z dwoma wyjściami anteny. Tylko nie może to być wersja Bose bo nie ma wzmacniacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypior88 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 W dniu 24.06.2021 o 10:38, CzechuXX napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.13 - aniewa Dziękuję. Temat załatwiony już. Czekam na pakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris07 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale szukam pewnej informacji. Czy teoretycznie jest możliwe w MII zamontować takie radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Teoretycznie tak , praktycznie mało wykonalne , da się zbudować wiązkę z która zadziała po podaniu + bez udziału can Jak radio jest jak zmontować do należy też wymienić wyświetlacz od III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi