Olek34 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Beznadzieja to nowe forum, bardzo nieczytelne i ciężko się połapać. W starym była możliwość wybrania szaty odpowiedniej dla siebie a tutaj lipa. Wszystko ciemne i ponure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Gdzie zniknęło cytowanie selektywne ? Moderatorzy się burzą o cytowanie całych postów, a tu taki kwiatki. Kiedy jakaś odpowiedź w sprawie ankiety ? http://megane.com.pl/topic/30478-nowystary-skrypt/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Gdzie zniknęło cytowanie selektywne ? W sumie miałem to olać (szkoda jak widać mojego czasu), ale skoro ktoś zapytał to ja się podepnę, bo było już włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Było cytowanie selektywne, nie jest to opcja wbudowana i był to nieoficjalny plugin. Niestety, niektórzy użytkownicy zgłaszali problemy związane z wadliwym działaniem cytowania selektywnego dlatego cytowanie selektywne zostało wyłączone. Co do ankiety to nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz Pawle. Ankieta spełniła/spełnia swoje zadanie - bada nastroje użytkowników. Proszę nie przekładać jej wyniku na jakieś jednoznaczne działanie z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 A czy dało by radę zrobić takie okienko do szybkiego logowania jak w poprzedniej wersji forum?:) w sumie nie stanowi to problemu, chodź można by zalogować się bez tego 1 klikania więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Mogę coś takiego wprowadzić, w wolnej chwili dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Niestety, niektórzy użytkownicy zgłaszali problemy związane z wadliwym działaniem cytowania selektywnego dlatego cytowanie selektywne zostało wyłączone. No to szkoda, że zostało to załatwione na zasadzie zamiecenia pod dywan (może nikt nie zauważy) zamiast napisać, że jednak nie będzie bo to czy tamto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) Jeśli dobrze pamiętam, to nie jest to problem forum. Problem leży w starych przeglądarkach, które mają kłopoty z JScriptem. Był kiedyś o tym obszerny temat na forum invisionize.pl. http://forum.invisionize.pl/topic/10249-pav30-selective-quoting/ Edytowane 23 Maja 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 W sumie jest to możliwe, bo testowałem w operze (2 różne wersje), IE8 i SeaMonkey. W SeaMonkey 1.x cytowanie świrowało, w 2.x działało bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Mnie w Foxie 4 całe to forum świruje. Nie wiem tylko czy to wina przeglądarki, skryptu, niezapowiedzianych zmian wprowadzanych w ustawieniach przez Admina, czy nie wiadomo czego. Na pewno nie indywidualnych ustawień, bo te od początku mam takie same, a co chwila coś inaczej działa. W każdym bądź razie, z powodu tych niedogodności, forum ze strony domowej w mojej przeglądarce wylądowało na 4 miejscu w rankingu otwieranych stron. Nawet NK jest wyżej notowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Co do FF 4 to osobiście nie używam, bo wg mnie z "4" jest więcej problemów niż pożytku, ale to tylko moja subiektywna opinia. Czekam na nowsze wydania. Co do cytowania selektywnego to widzę, że już wszystko omówione i wszystko wiecie, link do forum invisionize.pl wyjaśnia sprawę wyłączenia selektywnego cytowania. Po wydaniu nowej wersji moda zostanie on przywrócony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotek Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jak dla mnie na plus. Szybciej chodzi, w dodatku zainstalowane tapatalk i teraz mogę korzystać przez smartphone w domu jak i w trasie. Sent from my HTC Desire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Co do cytowania selektywnego to widzę, że już wszystko omówione i wszystko wiecie, link do forum invisionize.pl wyjaśnia sprawę wyłączenia selektywnego cytowania. Link wyjaśnił tyle, że co najwyżej u niektórych cytowanie selektywne nie działa (co, jak sam pisałem, wystąpiło w 1 z testowanych przez mnie przeglądarek, po uaktualnieniu działało bez problemów), więc twierdzenie na tej podstawie, że plugin powoduje problemy jest troszkę naciągane. Edytowane 24 Maja 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOSA78 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Mnie w Foxie 4 całe to forum świruje. Potwierdzam sam skusiłem się na Foxa 4, ale musiałem wrócić do wersji 3.6.17, dodam, że nie tylko forum świrowało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 musiałem wrócić do wersji 3.6.17, dodam, że nie tylko forum świrowało :) Jakoś prócz tego nowego forum wszystko na "czwórce" chodzi sprawnie i nie zauważam problemów. A idąc tym tokiem myślenia, to za chwilę się dowiemy, że to nie tylko Foxa wina i trzeba co innego zainstalować by forum sprawnie działało ale i system będzie nieodpowiedni i trzeba go będzie podmienić. Sorry ale łatwiej forum zmienić na bardziej przyjazne, jak przesiadać się na inna przeglądarkę i inny system. Już to pisałem i powtórzę, wychwalanie tego skryptu przypomina mi, zachwalanie przez Microsoft "IE" jako jedynie słusznej i najlepszej przeglądarki, niestety masa userów jest odmiennego zdania. NOWEMU FORUM W TYM WYDANIU ZDECYDOWANE NIE :) A choćby i bana miało mnie to kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi