fred Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 (edytowane) + wersje mobilne (Skórka mobile , Tapatalk) + galeria + download + kalendarz + nowy wygląd Wybacz ale jeśli to są te rewolucyjne zmiany mające uzasadnić przesiadkę to naprawdę nie wiem co napisać. Czego, poza tapatalk (tego to nawet nie można podciągnąć pod uzasadnienie zmiany, bo wyszło po zmianie i tylko przypadkiem), niby nie było w przemie (bezpośrednio lub przez dodatki) z wymienionych NOWOŚCI ? Dla mnie zmiana dalej zbędna i nieuzasadniona. Edytowane 5 Czerwca 2011 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petor15 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam, dlaczego na tym forum nikt prawie nie odpowiada co jest ?? :) A i proponuje zrobić coś aby forum szybciej chodziło , płynnie bo długo sie ładuje. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 B) Kolego Petor15 przecież jest weekend. Piękna pogoda, słonko grzeje aż miło. Ludzie wyjechali na łono natury do rodziny czy przyjaciół. Co się tak denerwujesz. Weź psa, żonę , dzieci czy co tam masz i idź na spacer. Przestań też pisać że nikt nie odpowiada bo za chwilę dostaniesz bana za multipost :) BTW Mnie tam forum chodzi normalnie, nic nie muli nic nie zwalnia, wiec nie wiem o co chodzi :) Chyba o to, że nikt nie odpowiada i trzeba uwagę zwrócić :) Oj bedzie ban ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Czy nie można by zwiększyć limitu poprawionych literek podczas edycji ? Bo teraz poprawiam 1 literówkę i pokazane jest, że edytowałem post, trochę to bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 pokazane jest, że edytowałem post, trochę to bez sensu. Co chcesz zmieniać :) Pokazuje zgodnie z prawdą ponieważ faktycznie EDYTOWAŁEŚ post :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Co chcesz zmieniać :) Przecież napisałem :) Aby informacja o edycji nie pojawiała się w momencie gdy poprawiłem drobny błąd (np. nei->nie). Czy to naprawdę tak istotna zmiana, że trzeba o tym cały świat informować i sugerować innym, że nastąpiły istotne zmiany i trzeba ponownie czytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Już ci napisałem, pojawia się zgodnie z prawdą. Edytowałeś przecież post :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 (edytowane) Bzdurą jest, że nie można skasować swojego postu jeżeli jest ostatni. Często zdarza się tak, że dwie osoby piszą w tym samym momencie i post "spóźnialskiego" staje się zbędny. Nie wiem po co jest informacja o edycji w postach, które są napisane jako ostatnie. Takie poprawki by naprawdę ułatwiły pisanie na forum. Można je przecież wprowadzić, oczywiście o ile zarządzający ogarniają skrypt. Edytowane 9 Czerwca 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Pawel, nie widzę najmniejszego problemu. Skoro uważasz, że Twój post należy usunąć wyślij informację z linkiem do Twojego, zaznaczam Twojego, posta, krótko uzasadnij. Możesz też do tego wykorzystać przycisk Raportuj, jest od opisem profilu, po lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ciekawe uproszczenie i ułatwienie życia :) Coś w tym jest, teraz naprawdę administracja służy userom. W końcu lepiej jest zlecić brudną robotę darmowemu podwykonawcy, niż samemu się brudzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Nie tak do końca. Może być tak, że post nie zostanie usunięty bo równie dobrze administracja może podjąć decyzję o nie usuwaniu posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zawsze można skasować zawartość i zostawić pustego. Aczkolwiek w regulaminie nie ma o tym wzmianki, może coś przeoczyłem. Zawsze będzie co posprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 A ja na wokandę poddaje temat Mapy, http://community.invisionpower.com/files/file/3070-member-map/ Nie ukrywam, lecz brakuje mi tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Cześć,w dziale Gadżety,ostatni post10.06.2011,godż.23,53 w Naklejki przez 'Przemo' nie wyświetla go,a byłbym chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Nie rozumiem. Temat zamknąłem 01 kwiecień 2011 - 14:32 i od tego czasu nic tam nie pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi