Matixs Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Raczej oryginalne bo kupowałem je od sprawdzonego sprzedającego i wszystko wygląda dobrze. Mam oryginalne pudełko instrukcje w różnych językach i jakąś tam kartę gwarancyjną. Szkoda że nie zainteresowałem się lepiej tematem wcześniej i nie skontaktowałem się z producentem. Edytowane 25 Lutego 2016 przez Matixs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Pytanie zasadnicze, czy zakłócenia idą po zasilaniu czy to zakłócenia wchodzące w radio przez antenę. Najlepiej by było na chwile podłączyć albo radio, albo dzienne na niezależne zasilanie (mały aku, przykładowo motocyklowy) i sprawdzić czy nadal problem występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Tylko jak je mam podłączyć? Sam minus pod inny akumulator? Bo żeby wyciągnąć plus to nie bardzo chce mi się znowu wszystko rozbierać. Jak odłączę dzienne lub zapale światła to nie ma żadnych zakłóceń i radio gra czysto i ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No to masz odpowiedź co Ci zakłóca odbiór radia pomyśl o jakimś filtrze lub zmień światła dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Świateł nie chciałbym za bardzo zmieniać bo te w miarę pasują do samochodu. Tylko jaki filtr? Bo na allegro jest tego sporo i nie wiem który jest coś wart. Czy to coś w ogóle da? Przeczytałem w internecie żeby wymienić sterownik DRL na jakiś inny i to powinno pomóc? Czy rzeczywiście tak może być i na jaki mógłbym wymienić żeby pasował do moich świateł? Edytowane 18 Lutego 2016 przez Matixs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobiepan Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 ...tutaj raczej forum elektrody by było stosowniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 wyjątkowo dziwne, że oryginalne lampy zakłócają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Też mnie to dziwi bo w poprzednim samochodzie miałem lampy za 70zł okrągłe w miejsce halogenów i tam nie było żadnego problemu. Radio odbierało bardzo dobrze na wszystkich stacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Nie wiem jakie te lampy masz, ale wydaje mi się, że sterownika nie da się wymienić gdyż jest to integralna część lampy (ja tak mam). Edytowane 23 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Ja mam sterownik oddzielnie taki: Edytowane 24 Lutego 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 A może to sam sterownik sieje zakłócenia i dlatego masz problemy z radiem ,( podłącz same lampy bez sterownika na próbę i się przekonasz co sieje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Nie bardzo mogę podłączyć same lampy bo są zakończone wtyczkami, a nie chciałbym nic rozbierać. No nic wygląda na to że będę musiał tak jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Bez sensu. Dlaczego musisz jezdzic z zaklocajacymi lampami? Moze reklamuj je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matixs Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Niestety sprzedający chyba zwinął interes z allegro i nie odpowiada na maile i telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 to by mogło wiele wyjaśnić w kwestii zakłóceń i oryginalnego produktu. może napisz do firmy Osram, że takie coś masz. niech sprawdzą autentyczność produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi