blake Opublikowano 5 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 ok, autko jeszcze stoi i blacharza bo kupiłem trochę walniete, ale mam do Ciebie numer że stronki, także jak tylko odbiorę to zadzwonię i dobijemy transakcji, dzięki za info do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jgoluch Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Mam taki problem z adresami dodanymi do ulubionych. Czy wraz z aktualizacją map można je w jakiś sposób przenieść, czy też każdorazowo muszę wpisywać je ręcznie? Próbowałem to ogarnąć przez TomTom Home2 oraz bezpośrednio znaleźć na karcie, jednak bez oczekiwanego rezultatu. Jest na to jakaś metoda? Dodam jeszcze że mam Megi z 2009 (Carminat TomTom - bez LIVE). Edytowane 17 Marca 2017 przez jgoluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Na nowo wpisywać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam proszę o pomoc udało mi się nabić nawigacje tom tom z renault clio i nie wiem czy tu ma być joystick czy pilot bo nie mogę jej uruchomić próbowałem na stole i w aucie i nic tylko kreski od godziny mi się wyświetlają a mam radio nawi i antenę z jednego dawcy pomocy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Od początku Co masz: Instalacja , nawigacja , radio , bic ( na 100% będzie pilot BT ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 mam navi na trzy wtyczki antenowe radio i tą białą puszkę podłączyłem na stole wszystko i pojawia mi się renault tom tom i kreski od godziny i nic więcej myślałem że mi się chociaż radio pokarze jak je podłącze a tu nic Dodano: 19 mar 2017 - 14:33 a bez pilota funkcje radia mi ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Pilot służy tylko do obsługi nawigacji, To coś masz nie tak z canami jak uruchamia się radio i nawigacja ale brak informacji z radia ( brak wyświetlanej mapy - tylko miejsce na godzinę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 ok dzięki zaraz coś sprawdzę Dodano: 19 mar 2017 - 20:25 i nie działa a czy ta biała puszka musi być podłączona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Oczywiście że musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 no i lipa nie działa podłączam linie kan z radia do navi i z navi do białej puszki i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 No to źle BIC -> Nawi -> Radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 przepraszam źle powiedziałem mam oryginalne wtyczki i poszedłem po kolorach i po schemacie dla pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 To powinno ruszyć Jak masz instalację sprawną to musi działać Puszka BIC z Clio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu112 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 tak komplet z jednego dawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 No to wychodzi iż masz coś uszkodzone, obstawiam radio Ewentualnie pomiędzy cany wstaw rezystor 100 ohm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi