jano.cizik Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Tomtom s nainštalovaným vivara všetko fungovalo, ale keď som išiel do konfigurácie pomocou KLIPU rádio prestal hrať, a svetlo na obrazovke Connect diag jednotka-Skúšal som všetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Wysypana konfiguracja radia, należy zrobić konfigurację automatyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano.cizik Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Automatická konfigurácia som na scénické III aj tu nepôjde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Da radę zrobić , innej metody nie ma na naprawę tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano.cizik Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 czy mógłbyś wypić mi dokładnie taki sposób? Víta vás navigácia už dokonale funguzje je toto rádio ešte nie je. Dnes sa snažil reprog, ale vždy skončil s chyba pripojenia. Don't dokonca požiadali CD Reprog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dana Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Witajcie!Mam dołożoną navi TomTom Live do Megane III Coupe.Instalacja przygotowana przez kolegę Cinas.Od pewnego czasu brak dźwięku komunikatów navi.Czasem dźwięk się pojawia w lewym lub prawym kanale,lecz po chwili znika całkowicie.Macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 A radio wycisza się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dana Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Tak,radio się wycisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrasi Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Witam. Wcześniej już udzielałem się w tym temacie i zamontowałem navi. Teraz zmieniłem auto na kombi w benzynie i chciałem również dołożyć navi. Co polecacie 1) r-linka 2) tom tom carminat 3) może coś na androida 4) live nie bo miałem wcześniej i tak nie wykorzystuje GPRS. Interesuje mnie głównie GPS i moduł bluetooth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 @Dana Sprawdź wtyczki przy radiu i nawigacji , jak ok to coś siada bez podłożenia radia/nawigacji nie stwierdzi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_16o Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Czy możliwe że instalacja mikrofonu może iść lewym slupkiem ? Bo pod lampka mam wyjście na mikrofon przynajmniej tak mi się wydaje A instalacja idzie lewą stroną Jako załącznik daje zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrasi Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Witam. Raczej nie. Każda miała instalacje w prawym słupku. Ja u siebie miałem wyprowadzenie do deski rozdzielczej po prawej a dalej musiałem dokupić instalacje z fabryczną kostkę. Wystarczyło tylko wpiąć i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Masz instalację w lewym słupku w dużej wtyczce , tez takie bywały instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek_16o Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 A gdzie jej szukać dalej? Pod kierownica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Jak masz na górze to końcówka będzie przy radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi