cinas Opublikowano 4 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Nie zapomnij o przejściówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi111 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Dnia 4.06.2020 o 10:56, cinas napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Witam potrzebuje pomocy przy aktywacji android auto w M3 r-link ktoś ogarnia temat w Wielkopolsce Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Tak do uruchomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi111 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 A gdzie mogę podjechać żeby ogarnąć temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Kaczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiooo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Przyjaciele kupilem megane iii ph ii z nawi karta jest działa wszystko oprócz dzojstika panelu, uruchamia sie widac mame ale powoli ciemnieje ze ledwo widac mape, radio gra normalnie tylko ten joistik nie działa jakies rady? REGULAMIN forum proszę zgłębić z naciskiem na zasady pisowni - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 Z opisu wygląda na uszkodzoną nawigację skoro się ściemnia , ale pewności nie ma - może ktoś ustawił taką jasność a z konfiguracji wysypał się joy i nie działa Można clipem zrobić konfigurację automatyczną lub DD4All można sprawdzić konfigurację Możesz wysyłać ekran do mnie to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiooo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 A ten program dd4all pojdzie przez adapter bluetooth? Bo nie wiem jak to polaczyc sam program widzialem duzo razy i wiem o co w nim chodzi ale nie wiem jak go polaczyc z kompem nie mam kabla tylko adapter. Tez mi sie wydaje ze konfiguracja wyleciala bo joi jest martwy nawet podswietlanie jego nie działa a podejrzalem gi i nic nie byl grzebany bo zakurzone wszystko od spodu jak orginal, samo działanie nawigacji wyglada jakby ktos zmniejszyl jasnosc a to tylko z joia idzie zdobic. REGULAMIN forum proszę zgłębić z naciskiem na zasady pisowni - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credo1 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Dnia 4.06.2020 o 10:56, cinas napisał: Nie zapomnij o przejściówce Podłączyłem do wtyku w podłodze pod podłokietnikiem. Czy dalej wiązka jest już wpięta do radia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiooo Opublikowano 9 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Tego nie wiem nie wiem jak radio wyciagnac Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Witam,czy TomTom razem z odpowiednim radiem i modułem BIC będzie działał w innym .modelu auta konkretnie chodzi mi o zamontowanie tego wszystkiego w Megane IIph2?Cały zestaw jest z Clio III ph2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Powinno dać się uruchomić tam bic nie potrzebuje aktywacji can Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Dnia 30.09.2020 o 18:58, cinas napisał: Po co mnie przedrzeźniasz Byłoby super bo miała być niespodzianka dla żonki do Cliówki a ta walnęła focha i mówi, że nie chce żadnego telewizora w aucie Tak sobie kombinuję i myślę, że powinno ruszyć bo chyba nawi startuje podłączone do radia i z jego polecenia a BIC służy do dogadania się radia z nawi i do obsługi sieci CAN multimedia, dobrze kombinuję? Regulamin forum się kłania - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 30 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2020 Tak , jak masz BIC z Clio to aktywacja jest plusem do bic, w megan jest po can Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 To jeszcze podpowiedz, jeśli możesz czy konfigurację radia i nawi na sterowanie z dżojstika zrobię Clipem czy mogę już powoli szykować paczkę do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi