cinas Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Każdy ekran można skonfigurować pod auto , więc nie koniecznie musisz trafić w odpowiedni Konfigurację robi się interfejsem , przez kartę SD nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszB307 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Czy programem "ddt4all" i ELM327 ze zmianą pinów w przelotce da radę skonfigurować ekran w Traficu czy tylko Renault Commander ? Edytowane 12 Marca 2020 przez JanuszB307 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Jeżeli chodzi o wyświetlanie radia na wyświetlaczu nawigacji to w SC III i M III program ddt4all robi to bez problemu. Widzę, że ekran jest podobny, może warto spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Ekrany są identyczne , musi się dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmo Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Da się bez problemu jak coś nie ogarniesz pytaj tu masz schemat przelotki zrobisz wszystko w navi i w radiu bez problemu ja ostatnio zmieniałem na live ekran z laguny wszystko bez problemu ustawione plus pilot bt aktywowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszB307 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Dzięki Panowie za wszystkie podpowiedzi. Odezwę się za kilka dni jak przerobię kabel i załatwię ELM z układem PIC18F25K80 bo aktualnie mam z innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny13z Opublikowano 22 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 To i ja się dołączę do tematu: Kupiłem Megane IIIph1 2011 od właściciela, który nie korzystał (opłacał) usług LIVE w TT. Doczytałem, że jak przez 3 lata nie wykupi się usługi to jest ona dezaktywowana. W aplikacji TT Home nie mogę wykupić usługi, bo brak na liście dostępnych usług. I teraz pytanie: czy jest jakaś możliwość reaktywowania usługi? Na stronie TT żadnych pożytecznych informacji, BOT na czacie też nie pomaga, ciągle odsyła do tych samych informacji.ASO Renault odsyła do TT. Czy usługa jest ostatecznie stracona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 (edytowane) 11 godzin temu, johny13z napisał: ... Czy usługa jest ostatecznie stracona? przeczytaj ostatni post [Scenic III phI] Usługi Live (HD-Traffic) w TomTom jak uruchomić - Strona 2 - Car Audio (nagłośnienie, nawigacja) - FORUM Renault Megane, Scenic, Fluence Edytowane 23 Marca 2021 przez Erni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 (edytowane) Jak do tej pory używałem usług LIVE z rozliczeniem miesięcznym , ostatnio ( 1 lipca br.) wykupiłem roczną subskrypcję usług LIVE w promocji i.... nie są przypisane nowe usługi LIVE w moim urządzeniu, kasa pobrana, na koncie status aktualne, kontakt z supportem TomTom utrudniony ( jedynie można przez bota ale on nic nie kuma). mieliście taki problem? wcześniej jak zakupiłem miesięczną subskrypcje 2 lata temu tez mi coś musieli dodatkowo włączyć , ale wtedy była infolinia. Przywracałem ust.fabryczne i widzi tylko starą wygasłą subskrypcję w usługach LIVE w urządzeniu ( z 29 czerwca tak jak wygasła). Edytowane 4 Lipca 2023 przez Erni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek0490 Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Bot jest zepsuty od ponad roku. Kontaktu mailowego brak. Kontaktu telefonicznego brak? O jakim supporcie mówisz? Ja tu nie widzę żadnego supportu tylko nastawienie na sprzedaż. Ja próbowałem kontaktować się z Tom-tomem, bo nie wskakiwała mi zniżka na mapy. Niestety, nie skorzystałem, bo nie było do kogo się odezwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erni1980 Opublikowano 9 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 W dniu 6.07.2023 o 17:30, wojtek0490 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Udało się nawiązać kontakt wg. starych maili z TomTom , po 1 dniu odezwał się ktoś i wtedy tym kontaktem załatwiłem sprawę.Faktycznie Bot to dramat a kontakt 90% uniemożliwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi