swirek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Panowie sprawdzajcie dziś HF, to są te temperatury w okolicy zera. U mnie dzisiaj na 4 wejścia do auta 50 procent sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosto21 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Wczoraj 0c na 4 wejscia 4 bez problemu.Dzisiaj rano -12bez problemu.teraz -1 bez problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Napisz jak się czegoś dowiesz. Jak tylko będę po "zabiegu" to dam znać co wymyślili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszY Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Jeśli chodzi o HF to Renault szuka w jaki sposób usunąć usterki w Megane IV. Na razie nie mają możliwości naprawy, bądź wymiany. Ponieważ dzieje się to samo, czyli trochę wilgoci i nie otwiera się samochód. Na dzień dzisiejszy sprawa stoi w miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 PO wizycie w ASO są takie wnioski: - temat sprysków został zgłoszony do działu technicznego - bo nie idzie tych dysz wyregulować - najlepsze jest to że są inne dysze w GrandCouope i w GT (śa takie z trzema dziurkami. Powiedzieli że napisali że na takie trzeba zmienić do DT i czekamy na odpowiedź. Sprawdzali inną z jazd próbnych i psika tak samo jak moja. Ciekawe co wymyślą w DT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Koło kwietnia wg zapowiedzi Renault mają się pojawić nowe wersje wyposażenia. Fajnie było by gdyby pojawiła się GT-Line z najpiękniejszym kolorem blue iron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosto21 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Nie ma wersji GT line.jest wersja GT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Prosto21 można podejrzewać że kolega ma sprowadzoną z zachodu wersję GT Line. Są tam takie w wydaniu TCe 130, oraz dostępny piękny kolor niebieski iron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosto21 Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) więc dobrze napisałem że w PL nie ma wersji GT Line.Ciekaw jestem jaka jest różnica cenowa za fotele z wersji GT, niebieską nitkę i inny tylni zderzak w porównaniu z inną wersją. Edytowane 2 Lutego 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) Wg niemieckiej konfiguracji wersja GT Line jest droższa o 3200 euro od wersji Intens, i jednocześnie 500 euro tańsza od wersji Bose. Przedni zderzak też jest inny. Edytowane 1 Lutego 2017 przez mayn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosto21 Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) Aż tyle za fotele nitke i zderzaki? przesadzają... a kolor też w cenie? w sumie i tak bardzo dużo za pakiet wizualny. Edytowane 2 Lutego 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 U mnie klamki działają od początku tygodnia bez problemu, a samochód stoi pod wiatą na dworze (tyle że jest czysty). Jeśli za pakiet wołają 14000 to w sumie sporo, ale w innych markach jest bardzo podobnie. Jakby nie patrzeć to są inne zderzaki przód/tył, fotele, przeszycia. Ciekawe czy zawias też jest opuszczony (bo 4Control to tylko w pełnym GT). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 W Niemczech stworzyli sobie dodatkową wersję w cenniku na podstawie GT Line. We Francji tak jak przy MIII można dokupić pakiet zewnętrzny za 1000E lub dodatkowo z wnętrzem za 1500E. Niestety zawieszenie nie zostało zmodyfikowane jak było w MIII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWl Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Nadszedł czas i na mnie. Jutro lecę ze swoją Meganką do serwisu. Problemem dobrze znane spryskiwacze, które na dodatek dzisiaj przestały pryskać (z przodu, jak i z tyłu mimo pełnego zbiornika). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOJO Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 (edytowane) Ja też chyba wybiorę się na dniach z tymi spryskiwaczami ..sikają jakby chciały a nie mogły no i te wycieraczki to już inna para kaloszy ,straszne badziewie mam wrażenie, marzą jak cholera i na wiosnę czeka mnie ich wymiana :angry: pzdr Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 22 Lutego 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi