samuel_83 Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Jottar zaktualizowałem- jak ktoś chce niech piszę do mnie PW z adresem maila to wyślę dwa pliki 3.1.0.27 oraz 3.0.0.28. Instalacja polega na sformatowaniu USB na FAT 32 i nadaniu rozmiaru alokacji plików 16 KB. Następnie wrzucamy katalogi z 3.0.0.28 i idziemy do auta a konkretnie- otwieramy auto, zamykamy drzwi i nie wkładamy karty tylko włączamy przyciskiem radio i wkładamy USB - radio samo zapyta czy aktualizować się, klikamy CONFIRM, następnie nic absolutnie nic nie ruszamy w aucie (w przeciwnym razie przerwiemy proces i będzie kaszana) ;) proces się zakończy i "wskoczy" nam radio- oczywiście wszelkie ustawienia znikną. Kolejny etap to taki sam ale już dla 3.1.0.27- ten proces trwa szybciej. Edytowane 18 Lipca 2017 przez samuel_83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Pytanie za 100pktów: czy ta aktualizacja nadaje się do każdego radia? Można to wgrać to Arkamysa i Bose? Mam radio poliftowe (USB na przedzie) w wersji BOSE. Mogę to wgrać? Będzie skala basów i sopranów do 8? Wznawianie mp3 już mam obecnie, więc to żadna poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qfiatek Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Samuel a jaki system masz u siebie, z navi czy bez? I jak wyswietla Ci wersje softu jako classic czy premium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 samuel_83, gratuluję odwagi. Ja sam jeszcze się nie odważyłem. Zgłosiłem się do Ciebie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Samuel a jaki system masz u siebie, z navi czy bez? I jak wyswietla Ci wersje softu jako classic czy premium? System jest bez navi.Zaktualizowany soft jest po Polsku oczywiście Jottar odpisane i przesłane ;) Edytowane 19 Lipca 2017 przez samuel_83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Może podzielisz się tym publicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Oczywiście że się podzielę http://megane.com.pl/topic/74338-rozne-plik-aktualizacja-radia-31027/ http://megane.com.pl/topic/74336-rozne-plik-aktualizacja-radia-30028/ ps. pliki są od wczoraj w dziale download ;) ps.2 karolaa ja właśnie mam radio poliftowe (USB na przedzie) ale nie wiem w jakiej wersji :) Edytowane 19 Lipca 2017 przez samuel_83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Cykniesz fotkę swojego radia? Rozumiem, że przed aktualizacją miałeś First_2.1.0.23 Classic jak pisałeś wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) tak :) ps. zdjęcie zapożyczone z internetu ale mam takie: Edytowane 19 Lipca 2017 przez samuel_83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Czy aby na pewno folder ma mieć taka nazwę ? »Ó«ŔĘó¬á ČáúşĘÔ«źŰ Óąş« wersja 3.1.0.27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel_83 Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) Proszę tak to wygląda: Świeżo ściągnięte z Działu download żeby nie było, że w dysku ;) Edytowane 19 Lipca 2017 przez samuel_83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 I trzeba ten folder z rosyjskimi znaczkami wrzucić na USB, czy tylko te dwa, które się w nim znajdują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 (edytowane) U mnie wersja First 3.0.0.27 Classic. Trochę czytam i zgłupiałem. 3.1.0.27 jest nowsza? Edytowane 19 Lipca 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Tak, zgodnie z numeracją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Ok. Pytanie do kolegi samuel_83 co soft 3.1.0.27 wnosi nowego? Lepiej gra? Może są jakieś nowe funkcjonalności? Regulacja bass/sopran działa u mnie w pełnym zakresie.Wznawianie MP3 od początku piosenki jakoś mi nie przeszkadza. Warto aktualizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi